Χρήσιμες γνώσεις από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τη διαχείριση & τη χρηματοδότηση . Επίσης, θα μάθετε περισσότερα για τη βιωσιμότητα και τη βιοποικιλότητα καθώς και τα σημαντικότερα για την ασφάλεια στην εργασία.

Παλιό-κείμενο

Στα παρασκήνια της STIHL

Μάθετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για την παραγωγή και την πράξη στην STIHL και μη χάνετε τις αποκλειστικές ματιές μας στα παρασκήνια. Σας παρέχουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ενεργειακά αποδοτική παραγωγή των επαναφορτιζόμενων μπαταριών και των λαμών στη STIHL.

Ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL είναι ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία, σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία και σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και συντήρησης. Βρείτε έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο  STIHL κοντά σας και δείτε το και μόνοι σας.

Ασφάλεια στην εργασία στην STIHL

Τρεις άνδρες με προστατευτικό εξοπλισμό STIHL δίπλα σε ένα όχημα με ανοιχτό πορτμπαγκάζ

Ασφαλής εργασία που δεν βλάπτει την υγεία

Η STIHL δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια εργασίας και την προστασία της υγείας. Σας ενημερώνουμε για τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας και τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας, ώστε εσείς και οι εργαζόμενοί σας να μπορείτε να εκτελείτε την εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε και με ασφάλεια.

Οι σύμβουλοι προϊόντων και αξεσουάρ της STIHL

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος Stihl θα σας διευκολύνει  στην επιλογή της κατάλληλης μπαταρίας, λάμας και αλυσίδας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για την εργασία σας .

 

 

Εικονίδιο e-mail

Το ενημερωτικό δελτίο της STIHL από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Στο ενημερωτικό δελτίο μας για επαγγελματίες της STIHL θα μαθαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας για επαγγελματίες χρήστες.

Περισσότερες υπηρεσίες