Σύστημα Kombi και σύστημα Multi

Αξεσουάρ

ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΗΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ: ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανακαλύψτε μια πλήρη σειρά από διαφορετικά εργαλεία, με έναν μόνο κινητήρα: με τα συστήματα STIHL Kombi και STIHL Multi, έχετε πρόσβαση σε μέγιστες επιλογές με ελάχιστο κόπο. Εξοπλιστείτε για κάθε πρόκληση.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ: ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΣΑΣ

Για να κάνετε όλες τις δουλειές στον κήπο, θα χρειαστείτε πολλά διαφορετικά εργαλεία – ή ένα σύστημα που μπορεί να αναλάβει πολλές από αυτές. Με τα συστήματα STIHL Kombi και Multi μπορείτε να έχετε έως 12 διαφορετικά εργαλεία, έτοιμα για χρήση σε ευέλικτη βάση, για σύνδεση στον ίδιο, ισχυρό κινητήρα. Χρειάζονται μόνο μερικές απλές κινήσεις για να συνδέσετε το εργαλείο που χρειάζεστε στη συντήρηση του κτήματος και του κήπου σας. Δημιουργήστε το δικό σας σετ από εργαλεία που χρειάζεστε για έναν από τους κινητήρες μας, και θα μπορείτε να τα εναλλάσσετε για να μετατρέψετε το μηχάνημα από φραχτοκόπτη σε φυσητήρα ή από φρέζα σε σάρωθρο.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ KOMBI ΚΑΙ MULTI: Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Το σύστημα STIHL Kombi χρησιμοποιείται πρωτίστως για την κοπή, την αραίωση και το κούρεμα φραχτών, δέντρων και φυτών εδαφοκάλυψης. Είναι πιο ελαφρύ από το σύστημα Multi και έχει σχεδιαστεί ως εύχρηστο, φορητό εργαλείο. Καρδιά του συστήματος είναι ο κινητήρας STIHL Kombi, για τον οποίο μπορείτε να διαλέξετε τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις με βάση τις ανάγκες σας και τις εργασίες που θέλετε να κάνετε. Έχετε επιλογή ανάμεσα στον ελαφρύ και ευκίνητο επαναφορτιζόμενο κινητήρα Kombi ή τον δυνατό βενζινοκίνητο κινητήρα Kombi για επαγγελματικές εφαρμογές. Και οι δύο τύποι έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και καινοτόμο τεχνολογία που θα κάνουν την εργασία σας όσο γίνεται πιο ξεκούραστη και άνετη. Η εργονομική λαβή πολλαπλών λειτουργιών και το ενσωματωμένο αντιδονητικό σύστημα του συστήματος Kombi εξασφαλίζουν άνετο και πρακτικό χειρισμό. Επίσης διαθέτει έναν ταχυσύνδεσμο για σύνδεση του προσαρμοζόμενου εξαρτήματος χωρίς εργαλεία, διευκολύνοντας και επισπεύδοντας την εργασία σας. Αν εργάζεστε για πολλή ώρα κάθε φορά, μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας πιο άνετη και να περιορίσετε την κόπωσή σας με την προσθήκη ενός αορτήρα.
Ο δυνατός κινητήρας Multi είναι σχεδιασμένος αποκλειστικά για την επεξεργασία εδαφών. Έχει δύο λαβές που διευκολύνουν την καθοδήγηση του συστήματος Multi στο έδαφος. Στο σύστημα Multi, τα προσαρμοζόμενα εργαλεία στερεώνονται σε έναν άξονα κάτω από τον κινητήρα. Το πρόσθετο βάρος του κινητήρα STIHL Multi και η πίεση που ασκεί στο έδαφος αυξάνει την αποτελεσματικότητα του εκάστοτε εργαλείου Multi όπως, για παράδειγμα, όταν εξαερώνετε το γκαζόν, σκουπίζετε την είσοδο του κτήματος ή απομακρύνετε βρύα από το γκαζόν σας. Το πτυσσόμενο πλαίσιο διευκολύνει τη μεταφορά του κινητήρα Multi. Το σύστημα Multi επίσης έχει μια χειροκίνητη αντλία καυσίμου που διευκολύνει την εκκίνηση και ένα γραναζοκιβώτιο πολλαπλών λειτουργιών που επιτρέπει εύκολη εναλλαγή της κίνησης προς τα εμπρός και όπισθεν.
Τα εργαλεία κήπου και τα προσαρμοζόμενα συστήματα είναι διαθέσιμα για άμεση παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ STIHL: ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ KOMBI, ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ KOMBI

Για εργασίες γύρω από το σπίτι και στον κήπο με τον δικό σας πετρελαιοκίνητο ή επαναφορτιζόμενο κινητήρα Kombi, διατίθενται τα εξής εργαλεία Kombi:

 • Χορτοκοπτικά (με κεφαλή AutoCut C 25-2, με χλοοκόπτη ή με καμπύλο σωλήνα και AutoCut 11-2) για το καθάρισμα των άκρων του γκαζόν ή εργασίες κοπής σε στενά σημεία, αλλά επίσης για γκαζόν και σκληρά χόρτα
 • Κύλινδρος καθαρισμού (με προφυλακτήρα) για καθάρισμα μονοπατιών και εισόδων
 • Φρέζα (για εξαέρωση και καλλιέργεια)
 • Χορτοκοπτικό μπορντούρας (με καμπύλο σωλήνα) για ακριβή κοπή στα άκρα του γκαζόν
 • Βούρτσα καθαρισμού (καθαρίζει κανάλια και ράχες)
 • Φυσητήρας (για απομάκρυνση φύλλων και σπουπιδιών)
 • Κονταροπρίονο (για ακριβή κοπή σε ύψος)
 • Φραχτοκόπτης (για κοπές καλλωπισμού και απαιτητικές εργασίες, ρυθμιζόμενος κατά 145°)
 • Φραχτοκόπτης (με σταθερό μαχαίρι)
 • Θαμνοκοπτικό (για κούρεμα και κοπή κοντά στο έδαφος, ρυθμιζόμενο κατά 145°)

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ MULTI

Με τον κινητήρα STIHL Multi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία Multi για καλλιέργεια εδαφών, περιποίηση του γκαζόν και καθάρισμα. Ανάλογα με την εργασία που θέλετε να αναλάβετε, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα εξής:

 • Φρέζα (σπάει βαριά, πηλώδη εδάφη)
 • Χορτοκοπτικό μπορντούρας (για καθαρή κοπή μέχρι τις ρίζες)
 • Σβολοθρυμματιστής (χαλαρώνει σφιχτό έδαφος και κατανέμει λεπτό χώμα)
 • Εξαερωτήρας (βελτιώνει την ανάπτυξη των ριζών)
 • Αποβρυωτής (απομακρύνει μπλεγμένα νεκρά στελέχη και βρύα από γκαζόν)
 • Βούρτσα καθαρισμού (για επιφάνειες από σκυρόδεμα και ανώμαλες επιφάνειες)
 • Κύλινδρος καθαρισμού (ιδανικός για μονοπάτια και είσοδοι)

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ STIHL KOMBI ΚΑΙ MULTI

Με τα παρελκόμενα για τα συστήματα STIHL Kombi και Multi, η δουλειά σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Για παράδειγμα υπάρχουν διάφορες προεκτάσεις για τον σωλήνα του κονταροπρίονου, ένας εργονομικός αορτήρας, και ένα πρακτικό σετ τροχών για τον κινητήρα Multi σας, που είναι όλα διαθέσιμα για ηλεκτρονική αγορά. Όλα τα παρελκόμενα για τα συστήματα Kombi και Multi είναι διαθέσιμα προς αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL.