Παρελκόμενα για ραντιστήρες και ψεκαστήρες

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Τύπος προϊόντος
Τύπος Κινητήρα
Extension tube
Επέκταση σωλήναΣωλήνες επέκτασης
16,30 €
Extension tube
Σωλήνας επέκτασης 40 cmΣωλήνες επέκτασης
Από
5,00 €
Extension tube
Σωλήνας προέκτασηςΣωλήνες επέκτασης
Εύκαμπτος σωλήνας προέκτασης με ακροφύσιο τζετ ψεκασμού
Από
8,70 €
Hüftgurt mit Holster
Ζώνη ισχίου για SGA 85Αλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
Για το πιστόλι ψεκασμού μπαταρίας STIHL SGA 85
48,80 €
Wide brass spray bar
Βραχίονας ψεκασμού 100 cm. Για SG 51 & SG 71.Αλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
112,00 €
Pressure valve
Βαλβίδες κατάθλιψης 2,0 barΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
43,40 €
Pressure valve
Βαλβίδα κατάθλιψης 1,0 barΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
49,50 €
Pressure valve
Βαλβίδα κατάθλιψης 1,5 barΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
41,50 €
Nozzle holder
Στήριγμα μπέκΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
4,60 €
Nozzle set
Σετ μπεκΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
18,90 €
Fine filter 100 M
Λεπτό φίλτρο 100 M για βαλβίδα ρύθμισηςΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
3,80 €
Μπέκ επίπεδης δέσμης 65-0025Αλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
24,10 €
Fan jet brass nozzle
Μπεκ από επίπεδη δέσμης από ορείχαλκο 80-04Αλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
9,70 €
Dual nozzle
Διχαλωτό μπέκΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
35,10 €
Hollow brass cone nozzle, 2.5 mm
Μπεκ κοίλου κώνου 2,5 mmΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
4,80 €
Spritzschirm
Προφυλακτήρας πιτσιλίσματοςΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
30,90 €
Spray guard
Προφυλακτήρας πιτσιλίματοςΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
35,30 €
Telescopic tube
Τηλεσκοπικός σωλήναςΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
Από
21,50 €
Adjustable brass nozzle
Ρυθμιζόμενο μπεκ από ορείχαλκοΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
8,70 €
Full cone brass nozzle
Μπέκ συμπαγούς κοίλου από ορείχαλκοΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
38,50 €
Pressure pump kit
Προσαρμοζόμενη αντλία πίεσηςΑλλα αξεσουάρ ψεκαστήρων
126,00 €
21 από 21 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥ


Η πλούσια γκάμα παρελκομένων μας για ραντιστήρες και ψεκαστήρες επιτρέπουν ακόμα πιο πολύπλευρη και άνετη χρήση αυτών των μηχανημάτων μας στον ιδιωτικό σας κήπο, στον αμπελώνα ή στη γεωργία.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΣΤΗΡΑ


Αν έχετε την ευθύνη για την αποτελεσματική προστασία και υγιή ανάπτυξη θάμνων, λουλουδιών, φρούτων ή λαχανικών, διαλέξτε έναν ψεκαστήρα ή ραντιστήρα STIHL. Μπορείτε να προσαρμόσετε όλους τους ψεκαστήρες πίεσης και ραντιστήρες STIHL σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα παρελκόμενα. Είτε είστε περιστασιακός χρήστης είτε επαγγελματίας, με ψεκαστήρες και ραντιστήρες STIHL θα είστε κατάλληλα εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΥΣΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ STIHL


Για αποτελεσματική χρήση του εξοπλισμού φυτοπροστασίας σας σε όλες τις συνθήκες εργασίας, υπάρχουν μπεκ ψεκασμού που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε τύπο φυτού και κάθε μέθοδο χρήσης. Στην πλούσια γκάμα παρελκομένων μας θα βρείτε το κατάλληλο μπεκ για το σχήμα ψεκασμού και την παροχή που χρειάζεστε για τις δικές σας ανάγκες. Σημειώστε ότι για τη σύνδεση μπεκ στους μεγάλους χειροκίνητους ραντιστήρες θα χρειαστείτε ένα στήριγμα μπεκ. Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL. Ουσιαστικά, υπάρχει επιλογή ανάμεσα στα εξής είδη μπεκ:  • Μπεκ επίπεδης δέσμης (ιδανικά για επεξεργασία επιφανειών)

  • Μπεκ κοίλης κωνικής δέσμης (για εφαρμογή υψηλής ακρίβειας σε μεμονωμένα φυτά)

  • Μπεκ κωνικής δέσμης (για ιδιαίτερα ακριβή δοσολογία)

  • Ρυθμιζόμενα μπεκ (από λεπτό σχήμα ψεκασμού μέχρι πλήρη δέσμη)

  • Διχαλωτά μπεκ (για μεγάλες επιφάνειες ή δύο παρτέρια ταυτόχρονα)


Για τη γρήγορη εφαρμογή μέσων φυτοπροστασίας και την κάλυψη μεγάλης επιφάνειας, ένας βραχίονας ψεκασμού εξοπλισμένος με τρία μπεκ επίπεδης δέσμης είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι πρακτικές επεκτάσεις σωλήνα και τηλεσκοπικοί σωλήνας αυξάνουν την εμβέλεια εργασίας σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε δυσπρόσιτα σημεία και να εργαστείτε με υψηλή ακρίβεια, ακόμα και από απόσταση. Οι ειδικές βαλβίδες κατάθλιψης STIHL φροντίζουν για τη σωστή πίεση σε κάθε χρήση. Ο προφυλακτήρας πιτσιλίσματος είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμος. Αυτό το πρακτικό εξάρτημα ελαχιστοποιεί την επιφάνεια επαφής με τον άνεμο κατά τη χρήση του ψεκαστικού σας εξοπλισμού, μειώνοντας τη διασπορά του ψεκαζόμενου υγρού λόγω του ανέμου.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ STIHL


Διαθέτουμε επίσης παρελκόμενα για τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης που αυξάνουν την άνεση και την απόδοση της εργασία σας. Η προσαρμοζόμενη αντλία πίεσης εξασφαλίζει την εφαρμογή μεγαλύτερης ποσότητας υγρού και σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Η πρόσθετη πίεση φροντίζει για πλήρη ανάμειξη του υγρού μέσα στον ψεκαστήρα, κάνοντας έτσι την προσαρμοζόμενη αντλία ένα ιδανικό εξάρτημα για την εφαρμογή προϊόντων σε δέντρα μεσαίου και μεγάλο υ ύψους. Επίσης λειτουργεί ως επέκταση του σωλήνα ψεκασμού. Αλλά τι γίνεται αν χρειάζεστε υψηλή ακρίβεια, αντί για μέγιστη ισχύ και εμβέλεια; Εκεί, τα μπεκ STIHL ULV θα σώσουν την κατάσταση. Τα μπεκ τύπου ULV (Ultra-Low-Volume) διασπά το ψεκαζόμενο υγρό σε μικροσκοπικά σταγονίδια, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά οικονομική κατανομή του ψεκαζόμενου υγρού.
Αυτό δεν είναι πλεονέκτημα μόνο για σας, αλλά και για το περιβάλλον. Άλλα παρελκόμενα, όπως η καλοσχεδιασμένη ζώνη γοφού, εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης ανακουφίζοντας τη μέση σας όταν, για παράδειγμα, εργάζεστε με τον δυνατό επινώτιο ψεκαστήρα υψηλής πίεσης και μεγάλο δοχείο υγρού σε δύσκολο έδαφος. Έτσι αποφεύγεται η κόπωση και η μέση σας θα σας ευγνωμονεί.


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΣΤΗΡΕΣ


Να φοράτε τα συνιστώμενα μέσα προστασίας όταν χρησιμοποιείτε ψεκαστήρα ή ραντιστήρα. Κατά την εργασία με αυτού του είδους μηχανήματα, το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα παρελκόμενα για την προστασία των χεριών, των ματιών και των αναπνευστικών οδών. Τα αδιάβροχα γάντια μας με κλειστά μανικέτια, το κράνος με αυλάκι βροχής και προστατευτικά γυαλιά STIHL η, εναλλακτικά, ασπίδα προσώπου με πλαστική ζελατίνα είναι πολύ κατάλληλα για την προστασία σας κατά την εργασία με ψεκαζόμενα υγρά.
Φυσικά, μπορείτε να παραγγείλετε τα συνιστώμενα είδη προστασίας για ασφαλή χρήση ψεκαστήρων και ραντιστήρων απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL. Τα παρελκόμενα για ψεκαστήρες και ραντιστήρες εξασφαλίζουν αποτελεσματική και προστατευμένη εργασία.