Επικείμενες κατά τόπους επιδείξεις STIHL

Βρείτε παρακάτω τις επικείμενες επιδείξεις ελιάς , υλοτομίας αλλά και διάφορα άλλα θέματα ενδιαφέροντος που διοργανώνονται από την εταιρίας μας αλλά και από τους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους μας, σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

επιδείξεις Μηχανηματων STIHL 2023

Η STIHL σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τις επιδείξεις μηχανημάτων που λαμβάνουν  χώρα σε όλη την Κύπρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τη γκάμα των μηχανημάτων STIHL, τον τρόπο λειτουργίας τους καθώς και να δοκιμάσετε όποιο μηχάνημα σας ενδιαφέρει υπό την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών της εταιρείας μας και των Πιστοποιημένων Αντιπροσώπων μας.

Μάθετε πρώτοι τις προγραμματισμένες επιδείξεις και λάβετε μέρος. 

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να λύσουμε κάθε απορία σας.

Επίδειξη μηχανημάτων STIHL

Η εταιρεία Sozos Tools & Hardware διοργανώνει ένα STIHL Demo Event που δεν πρέπει να χάσετε‼️

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, οπότε κρατήστε την ημερομηνία κι ελάτε να ανακαλύψετε και να δοκιμάσετε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων STIHL που διατίθενται στο κατάστημα.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί και να κερδίσουν ένα επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό STIHL GTA 26 και ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι STIHL SEA 20!

Ραντεβού στο Sozos Tools & HardwareΛεωφόρος Ελλάδος 53 στην Πάφο, παρέα με live link για να ζήσετε την απόλυτη STIHL εμπειρία!

επιδείξεις ελαιοραβδιστικων μηχανηματων STIHL 2023

Επιδείξεις ελιάς

Η STIHL σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τις επιδείξεις ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων που διοργανώνει σε όλη την Κύπρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων STIHL καθώς και να τα δοκιμάσετε στη χρήση, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των στελεχών της εταιρείας αλλά και του συνεργάτη μας και επαγγελματία ελαιοκαλλιεργητή, κ. Τάσο Παπαδημητράτο.

Μάθετε πρώτοι συμβουλές και μυστικά τόσο για την καλλιέργεια όσο και για τη συγκομιδή της ελιάς. 

Βρείτε την κοντινότερη σε εσάς επίδειξη. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να λύσουμε κάθε απορία σας.