319,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος4,3 kg

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

KMA 80 R επαναφορτιζόμενος Kombi Κινητήρας: Με υψηλή ισχύς και ρυθμιζόμενη ταχύτητα

Ο επαναφορτιζόμενος κινητήρας Kombi STIHL KMA 80 R είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εκτελέσετε μια ποικιλία απαιτητικών εργασιών στον κήπο του σπιτιού σας και να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλά εξαρτήματα Kombi, συνδέοντας το απαιτούμενο εξάρτημα στον άξονα με λίγα απλά βήματα χωρίς εργαλεία.

Είναι ο πρώτος επαναφορτιζόμενος κινητήρας Kombi από το σύστημα STIHL AK, λειτουργεί αθόρυβα, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο.

Ο επαναφορτιζόμενος κινητήρας Kombi STIHL KMA 80 R είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εκτελέσετε μια ποικιλία απαιτητικών εργασιών στον κήπο του σπιτιού σας και να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλά εξαρτήματα Kombi. Μπορείτε να συνδέσετε το απαιτούμενο εξάρτημα από το σύστημα STIHL KombiSystem στον άξονα με λίγα απλά βήματα χωρίς εργαλεία. Είναι ο πρώτος επαναφορτιζόμενος κινητήρας Kombi από το σύστημα STIHL AK, λειτουργεί αθόρυβα, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο.

O STIHL KMA 80 R είναι εξοπλισμένος με έναν ισχυρό κινητήρα EC χωρίς ψήκτρες και είναι καλά ισορροπημένος, ώστε να μπορείτε να τον χειρίζεστε άνετα με διάφορα εξαρτήματα Kombi. Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή ταχύτητα μέσω ενός μεταβλητού ρυθμιστή ταχύτητας με 2 επιλογές. Στη λειτουργία ECO (επίπεδο 1) για ευκολότερη εργασία, ο KMA 80 R της STIHL έχει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, η οποία παρατείνει το χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη ταχύτητα, απλά μεταβείτε στο επίπεδο 2 χρησιμοποιώντας τον συρόμενο διακόπτη. Ανάλογα με το συνδεδεμένο Kombi εξάρτημα, η ρύθμιση της ταχύτητας μπορεί επίσης να μεταβληθεί.

Η μαλακή λαβή χειριστή σας επιτρέπει ευελιξία και ελευθερία κινήσεων, ακόμη και σε στενούς χώρους. Με τη βοήθεια του συστήματος γρήγορης τοποθέτησης, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τη λαβή στο ύψος σας, ώστε να έχετε πάντα μια εργονομική θέση εργασίας.

Αν θέλετε να εργάζεστε άνετα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, μπορείτε να συνδέσετε τον βασικό αορτήρα STIHL, που παρέχεται στάνταρ, στην περιστρεφόμενη θηλιά. Το, προαιρετικά διαθέσιμο, προστατευτικό ποδιού STIHL, προστατεύει το περίβλημα του κινητήρα από την επαφή με το έδαφος και σας παρέχει μια πρόσθετη λαβή.

Στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και των χρόνων φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργάζεστε με τον επαναφορτιζόμενο κινητήρα Kombi STIHL KMA 80 R και πόσο χρόνο χρειάζεται η φόρτιση της χρησιμοποιούμενης μπαταρίας.

Σέρβις και συμβουλές