369,00 €
313,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος3,5 kg
Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας με AP 200μέχρι 25 min
Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας με AP 300 Sμέχρι 40 min

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

KMA 120 R Επαναφορτιζόμενος Κινητήρας Kombi: Ισχυρός Επαναφορτιζόμενος κινητήρας Kombi με ρυθμιζόμενη ταχύτητα και λαβή

Ο επαναφορτιζόμενος κινητήρας Kombi STIHL KMA 120 R μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλά εργαλεία Kombi, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά στην επαγγελματική συντήρηση κήπων και τοπίων ή σε απαιτητικές οικιακές εργασίες. Το STIHL KMA 120 R εντυπωσιάζει με το επίπεδο απόδοσης και την υψηλή αποδοτικότητά του. Το απαιτούμενο εξάρτημα εργαλείου από το σύστημα Kombi της STIHL μπορεί να συνδεθεί στον άξονα με λίγα απλά βήματα χρησιμοποιώντας τη γρήγορη σύνδεση με βίδα τύπου Τ. Χάρη στη λαβή βρόχου, έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία όταν εργάζεστε, για παράδειγμα, ανάμεσα σε δέντρα και θάμνους ή σε άλλους περιορισμένους χώρους. Για να εξασφαλίσετε μια εργονομική στάση εργασίας, η λαβή μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στο ύψος σας χωρίς τη χρήση εργαλείων χάρη στο σύστημα γρήγορης σύσφιξης. Η μπάρα φραγής μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Ο ισχυρός κινητήρας EC είναι τόσο αθόρυβος που μπορείτε να εργάζεστε χωρίς ωτοασπίδες στον κήπο του σπιτιού σας ή σε άλλες περιοχές που είναι ευαίσθητες στον θόρυβο, όπως για παράδειγμα γύρω από σχολεία, νοσοκομεία ή πάρκα της πόλης. Ο έλεγχος μεταβλητής ταχύτητας με 2 επίπεδα είναι ενσωματωμένος απευθείας στη λαβή χειρισμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε με άνεση: Στη λειτουργία ECO (στάδιο 1), ο κινητήρας λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές, οι οποίες είναι επαρκείς για ελαφρότερες εφαρμογές. Ως αποτέλεσμα, έχετε χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όταν χρειάζεστε πλήρη ταχύτητα, π.χ. όταν εργάζεστε με την περιστροφική κεφαλή κοπής STIHL RG-KM, απλά μεταβείτε στη βαθμίδα 2 χρησιμοποιώντας τον συρόμενο διακόπτη. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη μεταβλητή ταχύτητα ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου.

Το ελαφρύ STIHL KMA 120 R σας στηρίζει για να εξασφαλίζετε άνετη εργασία κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων περιόδων χρήσης. Ο περιστρεφόμενος κρίκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προαιρετικός διπλός ιμάντας ώμου, αν θέλετε να εργάζεστε άνετα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Με το προαιρετικό προστατευτικό πόδι STIHL, μπορείτε να προστατεύσετε την μπαταρία από την επαφή με το έδαφος και να έχετε επίσης διαθέσιμη μια πρόσθετη λαβή.

Στην επισκόπησή μας για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας STIHL και τους χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο καιρό μπορείτε να εργαστείτε με τον ασύρματο κινητήρα Kombi STIHL KMA 120 R και πόσο χρόνο χρειάζεται η φόρτιση της χρησιμοποιούμενης μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία μπαταρίας του συστήματος STIHL AP  έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματικές εφαρμογές και καθημερινή εργασία, ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η αποτελεσματικότητά τους επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Μεταξύ άλλων, η δοκιμή πιτσιλίσματος είναι ευθυγραμμισμένη με το πρότυπο IPX4.

Σέρβις και συμβουλές