Παραδείγματα προς μίμηση

Εδώ θα αποκτήσετε αποκλειστικές γνώσεις για την πρακτική εφαρμογή των λύσεων STIHL - από το STIHL connected μέχρι την καινοτόμο διαχείριση ενέργειας στη διαμόρφωση του τοπίου.

Zwei Landschaftsgärtner entladen STIHL Akku-Geräte aus einem Auto, im Hintergrund sind weitere Arbeiter

ΜΕtaβαση ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ

Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες αλλάζουν τους στόλους τους σε μπαταρίες - όπως η γαλλική εταιρεία εξωραϊσμού Liléo Jardins. Περίπου το 85% του στόλου της είναι ήδη ηλεκτροκίνητο. Μάθετε γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη μετάβαση στην ηλεκτροδότηση από μπαταρίες.

Ein Mitarbeiter der Farwick GmbH in Rückenansicht befindet sich vor einem bottTainer powered by STIHL

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ

Το μοναδικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας της STIHL διευκολύνει την εργασία στη διαμόρφωση του τοπίου - και για τους επαγγελματίες της Farwick GmbH. Γνωρίστε τις καινοτόμες λύσεις της STIHL.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ STIHL

Ο επαγγελματικός σύμβουλος μπαταριών, ο σύμβουλος αλυσίδων και ράβδων και ο σύμβουλος εργαλείων κοπής STIHL διευκολύνουν την επιλογή σας και σας βοηθούν να βρείτε τη βέλτιστη λύση για την εργασία σας με λίγα μόνο κλικ.

Icon Brief

ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΤΗΣ STIHL ΑΠΌ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ

Στο ενημερωτικό δελτίο STIHL Profi, μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά για τα προϊόντα υψηλής απόδοσης, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας για επαγγελματίες χρήστες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ