16,10 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εργαλείο πολλαπλών χρήσεων για εργασίες κοπής χόρτου

Η ημιαυτόματη κεφαλή κοπής STIHL AutoCut είναι η τέλεια επιλογή για εργασίες αραίωσης σε περιορισμένους χώρους. Είναι κατάλληλη για <éó÷õñüò>κούρεμα υψηλής ακρίβειας ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία όπως σκαλοπάτια, άκρα παρτεριών και φράχτες. Αυτή η κεφαλή δύο νημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και σε μεγάλες εκτάσεις. Χάρη στα καλομελετημένα μηχανολογικά του χαρακτηριστικά, μπορείτε να τροφοδοτήσετε τη μεσινέζα χτυπώντας την κεφαλή κοπής STIHL Autocut απαλά στο έδαφος, ώστε να εργαστείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα και απόδοση.

Η κεφαλή κοπής STIHL AutoCut ανεφοδιάζεται εύκολα με μεσινέζα STIHL και είναι διαθέσιμη σε 3 εκδόσεις . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες κεφαλές κοπής STIHL AutoCut με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

STIHL AutoCut 2-2 (κωδικοί προϊόντος 4008 710 2100 για διάμετρο 1,6 mm και 4008 710 2103 για διάμετρο 2,0 mm):

Η κεφαλή STIHL AutoCut 2-2 είναι επίσης συμβατή με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό FSA 56 (εκτός παραγωγής).

STIHL AutoCut 25-2 (κωδικός προϊόντος 4002 710 2108):

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κεφαλή μεσινέζας STIHL AutoCut 25-2 επίσης με το επινώτιο βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα FR 480 (εκτός παραγωγής).

Μπορείτε επίσης να εφοδιάσετε το εργαλείο STIHL Kombi FS-KM με την κεφαλή AutoCut 25-2.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

AutoCut mowing head (2-line)

Σέρβις και συμβουλές