Άμεση επιλογή προϊόντος Μπαταρίες, φορτιστές και παρελκόμενα για σειρά PRO

Ισχυρή μπαταρία AP 500 S

Ισχυρή μπαταρία AP 500 S: Η ευέλικτη λύση μπαταριών στη φροντίδα του κήπου, του τοπίου και των δέντρων

Γενικά

Το σύστημα STIHL AP σας υποστηρίζει στις καθημερινές σας εργασίες στη φροντίδα του κήπου, του τοπίου και των δέντρων. Οι αντίστοιχες μπαταρίες ιόντων λιθίου AP σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL ακόμη και για απαιτητική εργασία. Με τέσσερις λυχνίες LED,ενημερώνεστε πάντα για την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Χάρη στη νέα τεχνολογία Power Laminate, η μπαταρία STIHL AP 500 S σας προσφέρει διπλάσιο αριθμό πιθανών κύκλων φόρτισης σε σύγκριση με τις προηγούμενες μπαταρίες STIHL. Η ισχύς εξόδου αυξήθηκε επίσης περαιτέρω σε σύγκριση με το AP 300 S από την STIHL. Επιπλέον, η μπαταρία STIHL AP 500 S μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μηχανήματα της σειράς AP. Μπορείτε να επαναφορτίσετε το STIHL AP 500 S με ονομαστική τάση 36 V με τους ταχυφορτιστές STIHL AL 301 και STIHL AL 500 ή τον τυπικό φορτιστή μπαταρίας STIHL AL 101. Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL στο σύστημα AP έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και για καθημερινή χρήση ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

μέχρι τώρα 499,00 €* τώρα424,00 €**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

AP 500 S

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Ονομαστική τάση V 36
Βάρος μπαταρίας kg 2
Ενέργεια μπαταρίας Wh 337
Ονομαστική χωρητικότητα (σύμφωνα με πληροφορίες κατασκευαστή) A·h 9,36
Τεχνολογία μπαταρίας LITHIUM-ION
Χωρητικότητα ah 8,8
Τάσης φόρτισης V 41,9
Εύρος θερμοκρασίας °C 5-40
Εύρος θερμοκρασίας εκφόρτισης °C -10-50

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 4/4/2022