Άμεση επιλογή προϊόντος Σύστημα ΚΟΜΒΙ στον ελαιώνα

KMA 135 R, χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Γενικά

Στιβαρός και ισχυρός επαναφορτιζόμενος κινητήρας Kombi σε σύγχρονο σχεδιασμό με υποδοχή μπαταρίας AP. Για εργασίες σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Πολύπλευρες δυνα- τότητες χρήσης χάρη στη μεγάλη επιλογή σε εργαλεία STIHL Kombi. Εργονομική λαβή χειρισμού με τριβάθμια προεπιλογή αριθμού στροφών και ενδεικτική λυχνία. Αδιαβάθμητη ρύθμι- ση στροφών, κυκλική λαβή, φίλτρο αέρα για μεγάλη διάρκεια ζωής. Υποδοχή για STIHL Smart Connector 2 A στο περίβλημα του μηχανήματος. Το KMA 135 R δεν μπορεί να χρησιμοποιη- θεί με χορτοκοπτικό FSB-KM.

μέχρι τώρα 470,00 €* τώρα400,00 €**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Μάιο 2022. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

KMA 135 R

Βασικός εξοπλισμός

 • EC-Motor Zoom
  EC-Motor

  Ο ηλεκτροκινητήρας STIHL (EC) είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικός, ελαφρύς και συμπαγής. Λειτουργεί αθόρυβα, δημιουργεί πολύ χαμηλές δονήσεις και δεν απαιτεί συντήρηση.

 • Μπαταρία AP Zoom
  Μπαταρία AP

  Οι μπαταρίες AP μπορούν να εισαχθούν απευθείας στΗ θέση μπαταρίας στο περίβλημα του κινητήρα. Αυτό καθιστά την εργασία ακόμη πιο ευέλικτη.

 • Φίλτρο αέρα με μεταλλικό πλέγμα Zoom
  Φίλτρο αέρα με μεταλλικό πλέγμα

  OPTIMALE MOTORKÜHLUNG. Der Luftfilter mit feinem Metallgewebe reinigt die Luft und sorgt so für eine optimale Motorkühlung. Da er zudem selbst einfach gereinigt werden kann, bietet er zugleich eine lange Standzeit.

 • Εργονομική λαβή ελέγχου με ρύθμιση ταχύτητας Zoom
  Εργονομική λαβή ελέγχου με ρύθμιση ταχύτητας

  Η ταχύτητα μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία στάδια χρησιμοποιώντας την εργονομική λαβή ελέγχου με οθόνη LED. Αυτό διασφαλίζει την ενεργειακά αποδοτική εργασία και τους μακροχρόνιους χρόνους λειτουργίας.

 • Γρήγορη σύνδεση Zoom
  Γρήγορη σύνδεση

  Ο καινοτόμος σύνδεσμος γρήγορης απελευθέρωσης, από μαγνήσιο, καθιστά δυνατή τη γρήγορη σύνδεση και απόσυνδεση εργαλείων της σειράς Kombi

 • Στρογγυλή λαβή με περιοριστή βημάτων Zoom
  Στρογγυλή λαβή με περιοριστή βημάτων

  Ο περιοριστής βημάτων στη λαβή περιτυλίγματος διασφαλίζει ότι τα πόδια σας δεν πλησιάζουν πολύ τα μαχαίρια ή τις κεφαλές κοπής κατά την εργασία.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.