Η STIHL στην Κύπρο

Κτίριο της STIHL στην Κύπρο

Η ANDREAS STIHL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., θυγατρική της Γερμανικής ANDREAS STIHL AG & Co KG, ξεκίνησε την λειτουργία της τo 1998.

Η εταιρεία STIHL είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλυσοπριόνων στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων για τη δασοκομία και την περιποίηση πρασίνου και κήπων.

Από το 1926 η STIHL πρωτοπορεί παρουσιάζοντας συνεχώς υψηλή ποιότητα, υψηλή τεχνολογία, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ασφάλεια του χρήστη κατά τη λειτουργία των μηχανημάτων της. Για περισσότερο από 95 χρόνια έχει να παρουσιάσει τις μεγαλύτερες καινοτομίες στην κατασκευή μηχανημάτων δάσους και κήπου.

Στην Κύπρο η εταιρεία STIHL είναι παρούσα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά από τις 1/9/1984 και έως 31/12/22 που αντιπροσωπευόταν από την εταιρεία Farmokipiki LTD;

Από την 1η Ιανουαρίου 2023 διαθέτει υποκατάστημα και στην Κύπρο, με έδρα την Λευκωσία, με σκοπό την άρτια κάλυψη των αναγκών της Κυπριακής αγοράς, πάντοτε σε συνεργασία με ένα διευρημένο δίκτυο 40 πιστοποιημένων αντιπροσώπων που καλύπτει κάθε επαρχία της Κύπρου, με εξειδικευμένα καταστήματα τόσο στην πώληση, όσο και στην τεχνική εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

 

έκθεση υποκαταστήματος STIHL στην Κύπρο STIHL CYPRUS

ANDREAS STIHL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 51 ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ
1041 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Τηλέφωνο: +357 22343481
Φαξ: +357 22343487
E-Mail: info@stihl.com.cy