Καθαριστικά προϊόντα και λιπαντικά

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Τύπος προϊόντος
Τύπος Κινητήρα
Ευκαιρίες
5 από 5 Προϊόντα

Αξεσουάρ

Τα μηχανήματα και τα πλυστικά υψηλής πίεσης της STIHL λειτουργούν καλύτερα όταν τα μέσα καθαρισμού και τα λιπαντικά που χρησιμοποιείτε είναι προσαρμοσμένα σε αυτά. Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα από λιπαντικά και καθαριστικά προϊόντα STIHL για να βρείτε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για σας.




ΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ STIHL ΣΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ



Φυσικά θέλετε να χαρείτε τα μηχανήματά σας για όσο γίνεται περισσότερο χρόνο και να σας χαρίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτό όμως σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει να διαλέξετε τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα και λιπαντικά. Ευτυχώς, διαθέτουμε μια προσεκτικά μελετημένη σειρά από λιπαντικά και καθαριστικά μέσα, προϊόντα συντήρησης και ειδικά σπρέι που θα σας βοηθήσουν στη φροντίδα των μηχανημάτων σας. Η σειρά περιλαμβάνει λιπαντικό υψηλών επιδόσεων για χορτοκοπτικά, διαλυτικό ρητίνης για το καθάρισμα των μαχαιριών σε ψαλίδια μπορντούρας και πολλά άλλα είδη. Και σημειώστε ότι αν χρησιμοποιείτε λιπαντικά και καθαριστικά προϊόντα STIHL για το πλυστικό υψηλής πίεσής σας, θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.



ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΜΕ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΡΑΣΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ



Ο μόνος τρόπος για να είστε βέβαιος ότι τα μηχανήματα STIHL σας θα συνεχίσουν να λειτουργούν αξιόπιστα σε μακροχρόνια βάση είναι να τα φροντίζετε με λιπαντικό γράσο σε τακτική βάση.
Διαθέτουμε ειδικά γράσα για τη συντήρηση των γραναζωτών μηχανισμών στα ψαλίδια μπορντούρας, αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά και άλλα μηχανήματα STIHL, που ελαχιστοποιούν τη φθορά λόγω τριβής. Το σπρέι πολλαπλών χρήσεών μας είναι ένα προϊόν για όλες τις δουλειές που διαλύει τις ακαθαρσίες και λιπαίνει το μηχάνημα. Το διεισδυτικό λάδι σχηματίζει μια αποτελεσματική προστατευτική μεμβράνη πάνω στα μηχανήματά σας, χωρίς να πήζει.
Μπορείτε να βρείτε όλα τα λιπαντικά προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL – σε συσκευασίες διαφόρων μεγεθών, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.



ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΡΥΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ



Όμως, μόνο η λίπανση των μηχανημάτων σας δεν αρκεί. Πρέπει επίσης να τα καθαρίζετε σε τακτική βάση για να τα προστατέψετε από πρόωρη φθορά. Τα αλυσοπρίονα, κοπτικά μηχανήματα και ψαλίδια μπορντούρας της STIHL δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε φορά – αλλά στη διάρκεια της λειτουργίας τους, εκτίθενται σε επίμονους οργανικούς ρύπους που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τις επιδόσεις τους. Για να το προλάβετε αυτό, διαθέτουμε διάφορα βιοδιασπώμενα καθαριστικά προϊόντα και σπρέι που διαλύουν τις επίμονες βρομιές, καθαρίζουν, λιπαίνουν και προστατεύουν το μηχάνημα από διάβρωση. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, καλό θα ήταν να ψεκάζετε τα μηχανήματά σας μετά από κάθε χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προϊόντα καθαρισμού STIHL απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να ζητήσετε παράδοση στο σπίτι σας.



ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ


Θέλετε να δώσετε νέα πνοή στην πρόσοψη του σπιτιού σας; Μήπως τα μονοπάτια σας χρειάζονται μια μικρή ανανέωση;  Είναι το αυτοκίνητο ή το φορτηγάκι σας γεμάτο βρομιά; Όποια εργασία κι αν σας περιμένει, τα λιπαντικά και τα καθαριστικά της STIHL είναι η λύση για πλυστικά υψηλής πίεσης. Μπορείτε να γεμίσετε το πλυστικό υψηλής πίεσης με προϊόντα καθαρισμού που παρασκευάζονται από μείγμα ειδικού καθαριστικού διαλύματος και νερού. Όταν το μείγμα αυτό εκτοξευτεί από το πλυστικό, η μηχανική και η χημική δύναμη καθαρισμού ενώνονται και δημιουργούν ένα απαράμιλλο δίδυμο.



Τα καθαριστικά γενικής χρήσης είναι ιδανικά για την απαλή απομάκρυνση διαφόρων ακαθαρσιών από σκληρές επιφάνειες όπως μέταλλο, πέτρα, πλαστικό ή γυαλί. Ωστόσο, διαθέτουμε επίσης λιπαντικά και καθαριστικά προϊόντα STIHL που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον καθαρισμό οχημάτων, τοίχων και προσόψεων.