109,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Παπούτσι ασφαλείας Worker S2: Προστασία κατά την εργασία σε εξωτερικούς χώρους και στο πεδίο

Τα ελαφριά και στιβαρά παπούτσια ασφαλείας STIHL Worker S2 μεσαίου ύψους είναι κατασκευασμένα από ένα υψηλής ποιότητας μείγμα δέρματος και υφάσματος και είναι αδιάβροχα, αναπνέοντα και στεγνώνουν γρήγορα. Προστατεύουν τους επαγγελματίες και τους ιδιώτες χρήστες κατά τη διάρκεια των εργασιών στον κήπο, τα εργαστήρια ή τους χώρους πρασίνου. Χάρη στη μονωτική, ανθεκτική στα λάδια και τα καύσιμα εξωτερική σόλα από καουτσούκ EVA (σύμφωνα με το πρότυπο EN 20345 S2), μπορείτε να φορέσετε αυτά τα παπούτσια μεσαίου ύψους σε εργαστήρια που περιλαμβάνουν επαφή με λάδι ή καύσιμα, για παράδειγμα, χωρίς δισταγμό. Οι άνετοι και αντικαταστάσιμοι πάτοι και το χαμηλό βάρος αυτών των παπουτσιών μεσαίου ύψους εξασφαλίζουν ότι τα παπούτσια STIHL Worker S2 είναι άνετα στη χρήση. Επιπλέον, τα ανοίγματα εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή.

Τα χαλύβδινα καλύμματα προστατεύουν αξιόπιστα τα πόδια σας από την πτώση αντικειμένων. Αυτά τα παπούτσια ασφαλείας προσφέρουν επίσης καλή πρόσφυση σε φυσικά δάπεδα χάρη στην πρόσφυση της σόλας με το πέλμα.

Τα παπούτσια ασφαλείας STIHL Worker S2 είναι εγκεκριμένα για τη χρήση ορθοπεδικών ενθεμάτων σύμφωνα με τον κανόνα DGUV 112-191.

Περαιτέρω πληροφορίες:

  • Σύνθεση υλικού εξωτερικού υφάσματος: δέρμα και ύφασμα
  • Σύνθεση υλικού επένδυσης: υφασμάτινη επένδυση
  • Σύνθεση υλικού εξωτερικής σόλας: καουτσούκ και EVA
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 39-48
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (μαύρο/ανθρακί/πορτοκαλί)
  • Βάρος (μέγεθος παπουτσιού 42): 1,5 εκ: 1 kg
WORKER S2

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγεθος39-48
Χαλύβδινο κάλυμμαJa
Χαλύβδινη ενδιάμεση σόλαNein
Κατάλληλα καρφιά υποδημάτωνNein
Κατάλληλο για κραμπόνNein

Σέρβις και συμβουλές