365,00 €
292,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αξεσουάρ USG: για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων

Τα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για το τροχιστικό γενικής χρήσης STIHL (USG) διευκολύνουν τις διάφορες εργασίες ανάλογα με την επιλογή: Το περιστρεφόμενο στήριγμα για πριονόδισκους FS διευκολύνει τη συντήρηση των μαχαιριών των χορτοκοπτικών. Το περιστρεφόμενο στήριγμα για τα μαχαίρια ψαλιδιών μπορντούρας είναι ιδανικό για αξιόπιστο ακόνισμα των λεπίδων του ψαλιδιού μπορντούρας. Το περιστρεφόμενο στήριγμα για αλυσίδες κοπής με μυτερά δόντια υποστηρίζει το επαγγελματικό ακόνισμα αλυσοπρίονων. Με το κατάλληλο εξάρτημα, μπορείτε να τροχίσετε γρήγορα και εύκολα τους τροχούς λείανσης, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να συντηρείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα STIHL σας. Ο τροχός λείανσης με διαμάντι είναι κατάλληλος για αλυσοπρίονα ή αλυσίδες αλυσοπρίονων

 

. Οι διαμορφωμένοι τροχοί λείανσης είναι διαθέσιμοι για αλυσίδες αλυσοπρίονου Rapid Duro Rescue (RDR). Ο ποδοκίνητος σφιγκτήρας >κάνει τη διαδικασία ακονίσματος πιο εύκολη.

 

Σέρβις και συμβουλές