1.118,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρός φυσητήρας STIHL

Ο φυσητήρας STIHL BR 800 C-E, με την τεράστια ισχύ του , είναι ο πιο δυνατός από όλους τους βενζινοκίνητους φυσητήρες της STIHL. Προορίζεται για χρήση από επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου και εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες για τη γρήγορη απομάκρυνση φύλλων, κομμένου γρασίδι, απορριμμάτων από το κούρεμα φραχτών και σκουπιδιών από μεγάλες εκτάσεις, και για την αποτελεσματική απόρριψη φύλλων. Ο οικονομικός κινητήρας STIHL 4-MIX® εντυπωσιάζει με την μεγάλη του ισχύ. Χάρη στο σύστημα STIHL ErgoStart, το μηχάνημα ξεκινά με ένα μόνο ομαλό και σταθερό τράβηγμα. Με το πρακτικό σύστημα εκκίνησης στο πλάι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσετε τον επινώτιο βενζινοκίνητο φυσητήρα ξανά μετά από διάλειμμα, χωρίς να τον κατεβάσετε από την πλάτη σας. Για εργασίες κοντά στο έδαφος σε μεγάλες εκτάσεις συνιστούμε, αντί για το στρογγυλό μπεκ που παραδίδεται μαζί με τον επινώτιο φυσητήρα, να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό καμπύλο επίπεδο μπεκ. Η λαβή ποδηλάτου STIHL που είναι διαθέσιμη ως προαιρετικός εξοπλισμός είναι ιδανική για πολύωρη εργασία με το καμπύλο μπεκ.

Η θέση της λαβής πολλαπλών λειτουργιών πάνω στον σωλήνα αέρα του επινώτιου φυσητήρα STIHL BR 800 C-E ρυθμίζεται γρήγορα και εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε όλα τα χειριστήρια του κινητήρα στο χέρι και ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος του σωλήνα αέρα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αδιαβάθμητης ρύθμισης, για να τον προσαρμόσετε στο ανάστημά σας ή στην εργασία καθαρισμού που σας περιμένει. Μπορείτε να μετακινήσετε τη λαβή χωρίς τη χρήση εργαλείων. Με την ασφαλιζόμενη σκανδάλη με διακόπτη λειτουργίας μπορείτε να κλειδώσετε την ισχύ του κινητήρα σε όποια ένταση επιθυμείτε. Ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας σβήνει με το πάτημα ενός κουμπιού, και αμέσως είναι πάλι έτοιμος για λειτουργία. Με το εργονομικό σύστημα μεταφοράς με λουριά ώμου, λουρί θώρακα και ζώνη γοφού σε σχήμα S, το βάρος του επαγγελματικού φυσητήρα κατανέμεται ομοιόμορφα και άνετα στην πλάτη σας. Ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας BR 800 C-E διαθέτει μια λαβή μεταφοράς, ενώ μπορείτε να κρεμάσετε τον σωλήνα αέρα στο στήριγμα σωλήνα αέρα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.
 • Ο πιο ισχυρός βενζινοκινητήριος φυσητήρας από την STIHL
 • Αφαιρεί αποτελεσματικά τα φύλλα ή/και τα σκουπίδια από μεγάλες περιοχές
 • Εξαιρετική δύναμη έλξης με χαμηλή κατανάλωση χάρη στον κινητήρα 4-MIX®
 • Υψηλή άνεση στη χρήση και εργονομικό σύστημα μεταφοράς
 • Άνετη επανεκκίνηση ενώ είναι στην πλάτη του χρήστη, χάρη στη λειτουργία πλευρικής εκκίνησης
 • BR 800

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Blower tube with adjustable length
  Σωλήνα με ρυθμιζόμενο μήκος
  Πρακτική λαβή
  Πρακτική λαβή
  STIHL ErgoStart
  STIHL ERGOSTART

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Ισχύς3,2/4,4 kW/Hp
  Κυβισμός79,9 cm3
  Βάρος11,7 kg 1)
  Δύναμη δέσμης αέρα41 Ν 2)
  Μέγιστος όγκος αέρα2025 m3/h 3)

  Σέρβις και συμβουλές