62,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Παραμένει κοφτερή έως και 10 φορές περισσότερο

Η αλυσίδα 3/8" Picco Duro (PD3) είναι μια αλυσίδα χαμηλού προφίλ με κόψεις καρβιδίου παραμένει κοφτερή έως και για 10-πλάσια διάρκεια σε σύγκριση με συμβατικές αλυσίδες. Αυτό την καθιστά ιδανική για ιδιώτες χρήστες, ιδιοκτήτες κήπων και τεχνικούς που εργάζονται κοντά στο έδαφος ή κόβουν βρόμικο ξύλο. Η αλυσίδα καρβιδίου 3/8" P Picco Duro (PD3) της STIHL είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική και στιβαρή αλυσίδα για όλες τις εφαρμογές, με χαμηλή φθορά.

Ταυτόχρονα, η αλυσίδα με πάχος οδηγών 1,3 mm χαρακτηρίζεται από υψηλές επιδόσεις κοπής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλυσοπρίονό σας – όπως π.χ. το STIHL MS 211 – για να κόψετε γρήγορα και ξεκούραστα χοντρό ξύλο, ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες όπως στην κοπή καυσόξυλων. Η αλυσίδα 3/8" έχει χαμηλή τάση κλοτσήματος και χαμηλές δονήσεις, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή κοπή.

Οι αλυσίδες με επίστρωση καρβιδίου δεν τροχίζονται με το χέρι, αλλά μόνο με τροχιστικό. Για επαγγελματικό τρόχισμα της αλυσίδας P Picco Duro σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον από τους εξειδικευμένους αντιπροσώπους μας.
Picco Duro (PD3), 3/8"

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βήμα αλυσίδας9,32mm/3/8"P
Πάχος οδηγών1,3mm/.050"
Μήκος λάμας30cm/12",35cm/14",40cm/16"
Πλήθος οδηγών44 Tg,50 Tg,55 Tg

Σέρβις και συμβουλές