15,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Κεφαλή κοπής PolyCut 2-2: Μεταβλητή κεφαλή κοπής για αποτελεσματική κοπή χόρτου

Η κεφαλή κοπής STIHL PolyCut 2-2 είναι εφοδιασμένη με 2 στιβαρές, κινητές πλαστικές λεπίδες και είναι ιδανική για αποτελεσματικό κούρεμα σε χόρτο μεσαίου ύψους και για τη λεπτομερή συντήρηση των άκρων του γκαζόν σας.

Εάν χρειάζεται, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις πλαστικές λεπίδες STIHL εύκολα και χωρίς εργαλεία. Προαιρετικά, μπορείτε να εφοδιάσετε την κεφαλή κοπής με μεσινέζα με διάμετρο 1,4 mm ή 1,6 mm για το καθάρισμα άκρων ή γωνιών ή για το ομοιόμορφο κούρεμα μεγάλων εκτάσεων.

Χρησιμοποιώντας την STIHL PolyCut 2-2 σαν κεφαλή κοπής για το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 45, μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά σε δύσκολα σημεία όπως κοντά σε δέντρα, τοίχους, φράχτες και σκαλοπάτια.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

Σέρβις και συμβουλές