60,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αλυσίδα καρβιδίου για αντοχή και απόδοση κοπής

Η αλυσίδα STIHL .325" Rapid Duro 3 (RD3) είναι σχεδιασμένη για χρήση κάτω από μεγάλα φορτία. Χάρη στην επίστρωση καρβιδίου στις κόψεις των δοντιών είναι εξαιρετικά στιβαρή. Η αλυσίδα διατηρεί την υψηλή ποιότητα κοπής της ακόμα και υπό ακραίες συνθήκες ή κατά την επαφή με πολύ βρόμικο ξύλο. Η αλυσίδα STIHL 325" Rapid Duro 3 παραμένει κοφτερή έως και για 10-πλάσια διάρκεια σε σύγκριση με συμβατικές αλυσίδες, χωρίς επανατρόχισμα. Αυτό κάνει την αλυσίδα αυτή ιδανική για κηπουρική και περιποίηση χώρων πρασίνου.

Η αλυσίδα Rapid Duro 3 (RD3) διαθέτει οδηγούς με εξόγκωμα για χαμηλές δονήσεις και μειωμένη τάση κλοτσήματος. Το πάχος των οδηγών είναι 1,6 mm. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κόψετε σχετικά χοντρά δέντρα και κλαδιά με ευκολία και ασφάλεια με το αλυσοπρίονό σας.

Οι αλυσίδες με επίστρωση καρβιδίου δεν τροχίζονται με το χέρι, αλλά μόνο με ηλεκτρικό τροχιστικό. Για επαγγελματικό τρόχισμα της αλυσίδας σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον από τους εξειδικευμένους αντιπροσώπους μας.

Rapid Duro 3

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βήμα αλυσίδας8,25mm/.325"
Πάχος οδηγών1,6mm/.063"
Μήκος λάμας32cm/13",40cm/16",45cm/18"
Πλήθος οδηγών56 Tg,67 Tg,68 Tg,74 Tg

Σέρβις και συμβουλές