81,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Για ακραίες καταπονήσεις, με επίστρωση σκληρού μετάλλου

Η αλυσίδα 3/8" Rapid Duro 3 (RD3) έχει υψηλή ποιότητα κοπής και είναι ιδανική για κηπευτική και περιποίηση χώρων πρασίνου. Το εξόγκωμα στους οδηγούς σημαίνει ότι η αλυσίδα λειτουργεί με χαμηλή τάση κλοτσήματος και χαμηλές δονήσεις. Αυτό επιτρέπει χρήση του αλυσοπρίονου για κλάδεμα δέντρων, εκκαθάριση νεκρού ξύλου και τεμαχισμό κλαδιών.

Η αλυσίδα 3/8" με πάχος οδηγών 1.6 mm είναι εξαιρετικά στιβαρή χάρη στην επίστρωση των δοντιών με καρβίδιο. Η αλυσίδα διατηρεί την αιχμηρότητά της έως και για 10-πλάσιο χρόνο σε σύγκριση με συμβατικές αλυσίδες, ακόμα και όταν είναι εκτεθειμένη σε μεγάλη καταπόνηση ή σε περίπτωση επαφής με βρόμικο ξύλο.

Η αλυσίδα 3/8" Rapid Duro 3 (RD3) είναι μια αλυσίδα καρβιδίου και επομένως πρέπει να τροχίζεται με τροχιστικό, όχι με στρογγυλή λίμα χειρός. Οι εξειδικευμένοι αντιπρόσωποί μας είναι πρόθυμοι να αναλάβουν το επαγγελματικό και αξιόπιστο τρόχισμα για σας.
3/8" Rapid Duro (RD)

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βήμα αλυσίδας9,32mm/3/8"
Πάχος οδηγών1,6mm/.063"
Μήκος λάμας45cm/18"
Πλήθος οδηγών66 Tg

Σέρβις και συμβουλές