359,00 €
323,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό RMA 239 C: για αποτελεσματικό και εύκολο κούρεμα με άνετο τιμόνι

Εάν, ως ιδιοκτήτης κήπου, θέλετε να συντηρείτε το γκαζόν σας βολικά με μηδενικές εκπομπές ρύπων, τότε το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό STIHL RMA 239 C με πλάτος κοπής 37 cmείναι η σωστή επιλογή για εσάς. Χρησιμοποιεί μια μπαταρία από το επαναφορτιζόμενο σύστημα STIHL AK και είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο περιποίησης γκαζόν που προσφέρει ελαφρύ σχεδιασμό και υψηλό επίπεδο απόδοσης για το κούρεμα σε γρασίδι μεσαίου μεγέθους.
Με τη βελτιστοποιημένη ροή, μπορείτε να εργαστείτε με τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας και να επιτύχετε βελτιωμένη περιοχή κάλυψη. Το πολυμερές περίβλημα του RMA 239 C είναι ελαφρύ και ωστόσο πολύ στιβαρό. Το εργονομικό σχήμα άνετο τιμόνι μπορεί να ρυθμιστεί καθ' ύψος, καθιστώντας πιο άνετη την εργασία με το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό. Η κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το προτιμώμενο μήκος γκαζόν σε ένα από τα 5 επίπεδα μεταξύ 30 mm και 70 mm. Αυτή η δυνατότητα το καθιστά επίσης ευκολότερη αφαίρεση του πτυσσόμενου κουτιού συλλογής χόρτου 40 λίτρων. Το αναδιπλούμενο τιμόνι Comfort του RMA 239 C είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αποθήκευση και τη μεταφορά του χλοοκοπτικού. 

Εξοπλισμός και λειτουργία

Carry handle
ΛΑΒΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Komfortlenker
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΙΜΟΝΙ ΑΝΕΣΗΣ
Καινοτόμος χορτοσυλλέκτης
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΧΟΡΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής37 cm
Ύψος κοπής30 - 70 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής5-fach (zentral)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη40 l
Σύστημα μετάδοσης κίνησης--

Σέρβις και συμβουλές