21,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βήμα αλυσίδας8,25mm/.325"
Πάχος οδηγών1,6mm/.063"
Μήκος λάμας32cm/13",37cm/15",40cm/16"
Πλήθος οδηγών62 Tg,67 Tg

Επαγγελματική αλυσίδα με χαμηλές δονήσεις

Η αλυσίδα .325" Rapid Super (RS) είναι μια αλυσίδα με δόντια κοπίδια για την επαγγελματική δασοκομία και υλοτομία. Χάρη στα δόντια σε σχήμα κοπίδι και στη χαμηλή αντίσταση στην κοπή, μπορείτε με τις αλυσίδες της σειράς Super να πετύχετε μεγαλύτερες επιδόσεις σε διείσδυση και κοπή από όλες τις αλυσίδες STIHL. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρίξετε και μεγάλα δέντρα γρήγορα και χωρίς κόπο. Ακόμα και με συνεχή χρήση, η ποιότητα κοπής παραμένει πολύ υψηλή και σας επιτρέπει να κόψετε κλαδιά και κορμούς με καθαρές, ακριβείς τομές ακόμα και μετά από πολύωρη εργασία.

Χάρη στις χαμηλές δονήσεις της αλυσίδας Rapid Super (RS) με πάχος οδηγών 1,6 mm, ένα αλυσοπρίονο όπως το STIHL MS 261 θα κάθεται σταθερά στο χέρι και σας επιτρέπει να κόψετε το ξύλο με ασφάλεια και ευκολία. Επιπλέον, η χαμηλή τάση κροταλίσματος προσφέρει την άνεση της τοποθέτησης και καθοδήγησης της αλυσίδας υψηλών επιδόσεων με μεγάλη ακρίβεια.
Rapid Super (RS), .325"

Σέρβις και συμβουλές