36,90 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αλυσίδα γενικής χρήσης με μειωμένη τάση κλοτσήματος και χαμηλές δονήσεις

Οι αλυσίδες STIHL Rapid Super 3 είναι ιδανικές για επαγγελματίες κατασκευές με ξύλο. Η αλυσίδα 3/8" Rapid Super 3 (RS3) με δόντια-κοπίδια διαθέτει οδηγούς με εξόγκωμα για μειωμένη τάση κλοτσήματος και χαμηλές δονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες σε επαγγελματικές κατασκευές με αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο όπως το STIHL MSE 250. Χάρη στην υψηλή ποιότητα κοπής, μπορείτε να κάνετε γρήγορες και καθαρές τομές.

Η αλυσίδα STIHL 3/8" Rapid Super 3 (RS3) με πάχος οδηγών 1,6 mm έχει χαμηλή τάση κροταλίσματος. Έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε την αλυσίδα με ακρίβεια και να την καθοδηγήσετε στο ξύλο με ασφάλεια. Με δόντια-κοπίδια και χαμηλή αντίσταση στην κοπή, οι αλυσίδες Rapid Super έχουν τις υψηλότερες επιδόσεις κοπής από όλες τις αλυσίδες STIHL, χάρη στην κατασκευή υψηλής ακρίβειας στα ελβετικά εργοστάσια παραγωγής αλυσίδων STIHL.

Rapid Super Comfort 3 (RSC 3), 3/8"

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βήμα αλυσίδας9,32mm/3/8"
Πάχος οδηγών1,6mm/.063"
Μήκος λάμας63cm/25"
Πλήθος οδηγών84 Tg

Σέρβις και συμβουλές