899,00 €
805,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος2,6 kg
Στάθμη ηχοπίεσης80 dB(A)
Στάθμη ηχητικής ισχύος93 dB(A) 1)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά13/13,5 m/s² 2)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό SPA 130: για αποτελεσματική και ήπια συγκομιδή ελιάς

Το επαναφορτιζόμενο ελαιοραβδιστικό STIHL SPA 130 είναι ιδανικό για επαγγελματικές εργασίες όταν συλλέγετε ελιές, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς ή άλλα μικρά φρούτα. Τα ιδανικά ευθυγραμμισμένα 8 χτένια από ανθρακόνημα δρουν αποτελεσματικά και απαλά και αφαιρούν τα φρούτα χωρίς να καταστρέφουν το δέντρο ή τα κλαδιά.

Το STIHL SPA 130 >χωρίς εκπομπές και χαμηλού θορύβου με μπαταρίες ιόντων λιθίου, ανήκει σύστημα STIHL AP , και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προστασία αυτιών. Η μπαταρία συνδέεται στο ελαιοραβδιστικό με μια θήκη STIHL AP και καλώδιο σύνδεσης. Η υποδοχή είναι ευέλικτη και υποστηρίζει την υψηλή ικανότητα κάμψης του καλωδίου. Επιπλέον, το ελαφρύ περίβλημα από μαγνήσιο και το χαμηλό βάρος της θεριζοαλωνιστικής μηχανής επιτρέπουν επίσης μεγαλύτερη, άνετη εργασία με το SPA 130 της STIHL. Χάρη στον κοντό, άκαμπτο άξονα, τα χτένια μπορουν να μετακινήθουν με ακρίβεια στο στέμμα του δέντρου για να τινάξει απαλά τα φρούτα από τα κλαδιά. Ανάλογα με την ωρίμανση του καρπού, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα των χτένιων σε 3 στάδια χρησιμοποιώντας τη λαβή, ώστε να μπορείτε να συγκομίσετε με τη βέλτιστη ταχύτητα. Ένας στιβαρός σχεδιασμός, η μονάδα μετάδοσης με προστασία από τη σκόνη και ο πλήρως κλειστός κινητήρας δίνουν στο ελαιοραβδιστικό μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εάν απαιτείται, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το STIHL SPA 130 με μια μπαταρία πλάτης, όπως η STIHL AR 3000 L.

Το STIHL SPA 130 έχει συνολικό μήκος 220 cm.

Στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το SPA 130 και πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί η επιλεγμένη μπαταρία.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και καθημερινή εργασία ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό είναι πιστοποιημένα ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα αυτού επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Η δοκιμή πιτσιλίσματος είναι ευθυγραμμισμένη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Σέρβις και συμβουλές