1.819,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Το ισχυρότερο αλυσοπρίονο μαζικής παραγωγής του κόσμου!

Με ισχύ 6,4 kW (8.7 ΙΔ), το STIHL MS 881 όχι μόνο διαθέτει τον πιο δυνατό κινητήρα STIHL 2-MIX όλων των αλυσοπριόνων STIHL, αλλά είναι επίσης το πιο δυνατό αλυσοπρίονο μαζικής παραγωγής που υπάρχει στον κόσμο. Αυτό το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο σχεδιάστηκε για δασοκόμους και επαγγελματίες σε επιχειρήσεις υλοτομίας, με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστη, αποτελεσματική υποστήριξη στη ρίψη δέντρων, στον τεμαχισμό και στη διαμήκη κοπή κορμών.

Άνετη, ασφαλής εργασία

Ακόμα και η εκκίνηση του βενζινοκίνητου αλυσοπριόνου STIHL MS 881 πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Γι’ αυτό είναι εφοδιασμένο με βαλβίδα αποσυμπίεσης και σύστημα STIHL ElastoStart, που διευκολύνουν αισθητά τη διαδικασία εκκίνησης. Ο μονός μοχλός χειρισμού επιτρέπει έλεγχο όλων των λειτουργιών με το ένα μόνο χέρι, ώστε να μη χρειαστεί να απομακρύνετε το δεξί σας χέρι από τη λαβή. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει αισθητά τους κραδασμούς που φτάνουν στις λαβές, προστατεύοντας τους μύες και τις αρθρώσεις σας,

 

ενώ το

φίλτρο αέρα HD2 από πολυαιθυλένιο συγκρατεί μέχρι και την πιο λεπτή σκόνη, διατηρώντας τον κινητήρα σας καθαρό. Το φίλτρο καθαρίζεται αποτελεσματικά και μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων. Προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή ανάμεσα στα χέρια σας και την αλυσίδα ή τα νύχια στήριξης, η βίδα για το τέντωμα της αλυσίδας βρίσκεται στο πλάι. Χάρη στον διακόπτη λειτουργίας, μπορείτε να σταματήσετε το αλυσοπρίονο με το πάτημα ενός κουμπιού. Σταματώντας το STIHL MS 881, αυτόματα επανέρχεται στη θέση εκκίνησης, επιτρέποντας άμεση επανεκκίνηση.
 • Το ισχυρότερο αλυσοπρίονο μαζικής παραγωγής του κόσμου!
 • Για επαγγελματική χρήση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες
 • Ισχυρό, χαμηλής εκπομπής 6,4 kW. Καπάκι κινητήρα χωρίς εργαλεία
 • Σύγχρονη αντλία λαδιού για βέλτιστη ροή λαδιού
 • MS 881

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  STIHL anti-vibration system
  ΑΝΤΙΔΟΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  Βαλβίδα αποσυμπίεσης
  ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗΣ
  Νέο φίλτρο HD2 για το MS 261
  HD2 - ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Κυβισμός121,6 cm3
  Ισχύς6,4 kW
  Βάρος9,9 kg 1)
  STIHL OilomaticRapid Super (RS)
  Αναλογία ισχύς προς βάρος1,5 kg/kW

  Σέρβις και συμβουλές