199,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος2,3 kg
Ισχύς δέσμης αέρα15 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα69 m/s
Μέγ. ταχύτητα αέρα155 mph

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BGA 60: Ισχυρός φυσητήρας με βολική ρύθμιση μήκους σωλήνα

Για τους φιλόδοξους ιδιώτες, ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BGA 60 της STIHL είναι το ιδανικό εργαλείο για την απομάκρυνση φύλλων, χόρτου, χαρτιού και άλλων ελαφρών υλικών από δρόμους, μονοπάτια, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και άλλες στεγνές επιφάνειες.

Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 60 έχει εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στο καθάρισμα, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε μεάριστο έλεγχο, χάρη στη μεταβλητή ισχύ της δέσμης αέρα. Παρά την υψηλή ισχύ του αποτελεσματικού κινητήρα EC, αυτός ο φυσητήρας είναι τόσο αθόρυβος που δεν χρειάζεται να φοράτε ωτασπίδες κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι μπορείτε επίσης να εργαστείτε σε περιοχές κατοικιών και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο.

Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 60 λειτουργεί με όλες τις μπαταρίες του συστήματος STIHL AK. Εμείς συνιστούμε τη μπαταρία STIHL AK 30 για την εργασία σας. Ο ρυθμιζόμενος σε μήκος σωλήνας αέρα αυτού του φυσητήρα έχει ένα μεταλλικό δαχτυλίδι προστασίας στο στρογγυλό μπεκ.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον φυσητήρα STIHL BGA 60 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της χρησιμοποιούμενης μπαταρίας.

 

Σέρβις και συμβουλές