679,30 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πολύ ισχυρός φυσητήρας

Με την υψηλή παροχή αέρα του, ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BR 450 είναι ιδανικός για επαγγελματίες στην κηπευτική και περιποίηση χώρων πρασίνου και για εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες, για το καθάρισμα μεγάλων περιοχών με πεσμένα φύλλα, κομμένα υλικά από φράχτες, και σκουπίδια. Ο δυνατός κινητήρας STIHL 2-MIX προσφέρει μεγάλη ισχύ, επιτρέποντας αποτελεσματική απομάκρυνση φύλλων. Με τη λαβή πολλαπλών λειτουργιών μπορείτε να χειριστείτε το STIHL BR 450 με ευκολία και ασφάλεια. Η ασφαλιζόμενη ασφάλεια με διακόπτη σάς επιτρέπει να κλειδώσετε την ισχύ της δέσμης αέρα στην προτιμώμενη θέση χωρίς προκαθορισμένες διαβαθμίσεις. Με τον διακόπτη λειτουργίας μπορείτε να σταματήσετε τον φυσητήρα με τρόπο ώστε να είναι έτοιμος να ξεκινήσει αμέσως μετά από διάλειμμα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας του φυσητήρα με στρογγυλό μπεκ μπορεί να προσαρμοστεί στο ανάστημά σας και στις ανάγκες της εργασίας. Επίσης, η θέση της λαβής μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς εργαλεία.

Το άνετο σύστημα μεταφοράς με μαξιλαράκια πλάτης που αναπνέουν σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επινώτιο φυσητήρα για πολύωρη εργασία, χωρίς καταπόνηση. Καθώς εργάζεστε με τον φυσητήρα STIHL BR 450, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς και προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Το ασφαλές κράτημα που προσφέρει το λουρί θώρακα STIHL ADVANCE ή η ζώνη γοφού STIHL φροντίζει για άνετη μεταφορά του μηχανήματος.

 • Ισχυρός φυσητήρας βενζίνης για επαγγελματική χρήση
 • Για επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και τοπίων και στους δήμους
 • Αφαιρεί αποτελεσματικά τα φύλλα ή/και τα σκουπίδια από μεγάλες περιοχές
 • Εύκολη ρύθμιση του μήκους του σωλήνα ανεμιστήρα και της θέσης της λαβής
 • Γρήγορη και εύκολη επανεκκίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να αφήσετε το εργαλείο κάτω
 • Άνετο ακόμα και για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης χάρη στο αντιδονητικό σύστημα STIHL
 • BR 450

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Blower tube with adjustable length
  Σωλήνα με ρυθμιζόμενο μήκος
  Ergonomic harness
  ΑΝΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
  STIHL 2 MIX engine
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Ισχύς2,9/3,9 kW/Hp
  Βάρος10,6 kg 1)
  Κυβισμός63,3 cm3
  Μέγιστος όγκος αέρα1430 m3/h 2)
  Παροχή αέρα1090 m3/h 3)

  Σέρβις και συμβουλές