979,00 €
885,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ισχύς δέσμης αέρα35 N 1)
Βάρος10,9 kg
Βάρος24 lbs
Μέγ. ταχύτητα αέρα88 m/s
Μέγ. ταχύτητα αέρα196 mph

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Υψηλής απόδοσης επαγγελματικός φυσητήρας

Ο εξαιρετικά δυνατός βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BR 700 βοηθά τους επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου και τους εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες στην αποτελεσματική απομάκρυνση φύλλων, κομμένου υλικού από φράχτες ή σκουπιδιών από μεγάλες εκτάσεις. Ο κινητήρας STIHL 4-MIX® προσφέρει μεγάλη ισχύ. Ο επινώτιος φυσητήρας STIHL BR 700 διαθέτει λαβή πολλαπλών λειτουργιών που σας προσφέρει εύκολο και αξιόπιστο έλεγχο όλων των λειτουργιών του μηχανήματος, και η οποία είναι τοποθετημένη πάνω στον σωλήνα αέρα, το μήκος του οποίου ρυθμίζεται γρήγορα και απλά. Το μήκος του σωλήνα αέρα ρυθμίζεται αδιαβάθμητα για να προσαρμοστεί απόλυτα στο ανάστημά σας και στην εργασία καθαρισμού που θα αναλάβετε. Μπορείτε να μετακινήσετε τη λαβή χωρίς τη χρήση εργαλείων. Με την ασφαλιζόμενη σκανδάλη με διακόπτη λειτουργίας μπορείτε να κλειδώσετε την ισχύ του κινητήρα σε όποια ένταση επιθυμείτε. Ο βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BR 700 σβήνει με το πάτημα ενός κουμπιού, και αμέσως το μηχάνημα είναι πάλι έτοιμο για λειτουργία.

Για εργασίες κοντά στο έδαφος σε μεγάλες εκτάσεις, το στρογγυλό μπεκ που παραδίδεται μαζί με τον επινώτιο φυσητήρα, μπορεί να αντικατασταθεί με το προαιρετικό καμπύλο επίπεδο μπεκ. Για πολύωρη εργασία με καμπύλο μπεκ συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη λαβή ποδηλάτου STIHL που είναι διαθέσιμη ως πρόσθετος εξοπλισμός, καθώς διευκολύνει την εργασία απομάκρυνσης φύλλων κατανέμοντας τις δυνάμεις ανάδρασης ανάμεσα στα δύο χέρια.

Χάρη στα φαρδιά λουριά ώμου, το μαξιλαράκι πλάτης από διαπνέον υλικό και τη ζώνη γοφού του άνετου συστήματος μεταφοράς, μπορείτε να μεταφέρετε τον επινώτιο βενζινοκίνητο φυσητήρα BR 700 στην πλάτη σας με μεγάλη άνεση, ακόμα και σε πολύωρη εργασία. Το προαιρετικό λουρί θώρακα STIHL ADVANCE κρατά τον επινώτιο φυσητήρα STIHL BR 700 σταθερά στη θέση του, ενώ το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.
BR 700

Σέρβις και συμβουλές