269,00 €
242,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος4,2 kg
Βάρος9,3 lbs
Ισχύς δέσμης αέρα8 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα56 m/s

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Φυσητήρας και αναρροφητήρας σε ένα μόνο επαναφορτιζόμενο μηχάνημα

Ο επαναφορτιζόμενος αναρροφητήρας STIHL SHA 56 επιτρέπει αποτελεσματική αναρρόφηση φύλλων και υλικών από το κούρεμα φραχτών και άμεσο τεμαχισμό μέσα στο ίδιο το μηχάνημα, για εργασίες σε μικρές εκτάσεις γύρω από το σπίτι, από ιδιώτες και επαγγελματίες χρήστες. Με την κατάλληλη ρύθμιση ισχύος, το μηχάνημα μπορεί να αναρροφήσει φύλλα από βραχόκηπους και μονοπάτια με χαλίκι. Ο επαναφορτιζόμενος αναρροφητήρας φύλλων STIHL SHA 56 είναι επίσης ένα αποτελεσματικό εργαλείο για το καθάρισμα εκτάσεων από φύλλα, χαρτιά και άλλα ελαφρά υλικά. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να μετατρέψετε το STIHL SHA 56 από αναρροφητήρα σε φυσητήρα με λίγες απλές κινήσεις, χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Χάρη στην αθόρυβη λειτουργία, τον ηλεκτροκινητήρα και τη μπαταρία ιόντων λιθίου από το σύστημα STIHL AK, ο επαναφορτιζόμενος αναρροφητήρας φύλλων STIHL SHA 56 είναι επίσης κατάλληλος για εργασίες καθαρισμού σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο. Με την αδιαβάθμητη ρύθμιση στροφών μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση αναρρόφησης ή τη δύναμη της δέσμης αέρα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εργασίας. Και με τους δύο τρόπους λειτουργίας, η περιστρεφόμενη λαβή του επαναφορτιζόμενου αναρροφητήρα SHA 56 προωθεί μια εργονομική στάση του σώματος και ευχάριστη εργασία.

Κατά τη λειτουργία τεμαχισμού, ο μεταλλικός κοπτικός αστέρας ψιλοτεμαχίζει τα αναρροφούμενα υλικά, όπως φύλλα και απορρίμματα από το κούρεμα φραχτών. Το τεμαχισμένο υλικό μεταφέρεται στον σάκο συλλογής 40 λίτρων του STIHL SHA 56. Ο σάκος συλλογής συνδέεται απευθείας στον κοπτικό αναρροφητήρα, για να μην τον κουβαλάτε στον ώμο. Για τη σύνδεσή του χρειάζονται μόνο ελάχιστες απλές κινήσεις, και το ασύμμετρο σχήμα εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων για τα πόδια σας. Το πολύ μακρύ φερμουάρ διευκολύνει την εκκένωση του τεμαχισμένου υλικού.

Η μεγάλη διάμετρος του ανοίγματος της φτερωτής διευκολύνει το καθάρισμα του μηχανήματος. Ο κωνικός σωλήνας αέρα γλιστρά με άνεση πάνω από σκληρές επιφάνειες. Ο STIHL SHA 56 παραδίδεται με ρυθμιζόμενο σωλήνα αέρα δυο θέσεων που μπορεί να προσαρμοστεί στο ανάστημά σας. Χάρη στις εσοχές στο πλάι, ο σωλήνας δεν «κολλάει» στο έδαφος ή στο αναρροφούμενο υλικό. Το καθάρισμα του STIHL SHA 56 είναι παιχνίδι, χάρη στο μεγάλο άνοιγμα του περιβλήματος. Πρόσθετα παρελκόμενα όπως το καμπύλο επίπεδο μπεκ STIHL επιτρέπουν ακόμα πιο αποδοτική χρήση του STIHL SHA 56 σε μεγάλες εκτάσεις.

 

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με τον επαναφορτιζόμενο κοπτικό αναρροφητήρα STIHL SHA 56 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

SHA 56

Σέρβις και συμβουλές