729,00 €
656,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο Κονταροπρίονο STIHL HTA 150 πολύ ισχυρό κονταροπρίονο με κοντό σωλήνα για επαγγελματίες στη συντήρηση δέντρων και κήπων

Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 150 είναι ιδανικό για επαγγελματικές εργασίες στη συντήρηση δέντρων και ιδιαίτερα στη δασοκομία, αλλά και σε οπωρώνες και οπωροφόρα δέντρα και εργασίες από δημόσιες αρχές. Ο κοντός, άκαμπτος σωλήνας με κοίλο άξονα επιτρέπει την αποτελεσματική εργασία κατά το κλάδεμα δέντρων, τη διατήρηση νεαρών συστάδων ή την αραίωση δέντρων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πριονίσετε κλαδιά και δέντρα με διάμετρο έως 20 cm.

Το STIHL HTA 150 τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου από το Σύστημα STIHL AP και διαθέτει ισχυρό κινητήρα EC καθώς και ένα ελαφρύ και στιβαρό κιβώτιο ταχυτήτων από μαγνήσιο. Για μέγιστη απόδοση κοπής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HTA 150 με αλυσίδες πριονιού STIHL 3/8" P, όπως την STIHL 3/8” Αλυσίδα Picco Micro 3 (PM3). Η αλυσίδα P Picco Micro 3 (PM3) είναι ιδανική για τη συντήρηση οπωροφόρων δέντρων.

Η κυκλική λαβή σημαίνει ότι επωφελείστε από την εξαιρετική εργονομία καθώς εργάζεστε. Για εργασία στο δάσος, ο προαιρετικός αορτήρας δασικών εργασιών STIHL ADVANCE X-TREEM HT σε συνδυασμό με τη ζώνη γοφού STIHL ADVANCE X-Flex αποτελούν εξαιρετικά συμπληρώματα αυτού του εργαλείου. Όταν εξοπλιστείτε με όλα αυτά, επωφελείστε από τη βέλτιστη κατανομή βάρους καθώς και από ένα φανταστικό εύρος κίνησης. Το χαμηλό βάρος της κεφαλής κοπής καθιστά εύκολους τους ελιγμούς μεταξύ των κοπών. Επιπλέον, η συμπαγής κεφαλή κοπής μπορεί να εξοπλιστεί με ένα ανθεκτικό άγκιστρο κλαδιών, το οποίο περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, για το κράτημα και την αφαίρεση χαλαρών κλαδιών. Χάρη στην εργονομικά βελτιστοποιημένη λαβή ελέγχου με οθόνη LED, έχετε όλα τα χειριστήρια του STIHL HTA 150 εύκολα στη διάθεσή σας.

Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 150 συνοδεύεται στον βασικό εξοπλισμό από προστατευτική βάση στήριξης. Αυτήπροστατεύει το περίβλημα του κινητήρα από την επαφή με το έδαφος αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λαβή επιτρέποντας τη χρήση όλου του μήκους του μηχανήματος. Το εύκολο στο καθάρισμα φίλτρο αέρα με μεταλλικό πλέγμα υποστηρίζει τη βέλτιστη ψύξη του κινητήρα και ως εκ τούτου τη μεγάλη διάρκεια ζωής για το επαναφορτιζόμενο μηχάνημά σας. Το HTA 150 έχει συνολικό μήκος 196 cm.

Στην επισκόπηση του Διάρκεια ζωής της μπαταρίας STIHL και χρόνοι φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 150 και πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτίσει η μπαταρία που χρησιμοποιείτε. p>

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες και καθημερινή εργασία, ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς είναι πιστοποιημένα ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα αυτού επαληθεύεται επίσης μέσω απαιτητικών εσωτερικών δοκιμών. Η δοκιμή πιτσιλίσματος είναι ευθυγραμμισμένη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

 • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
 • Προετοιμασία για χρήση με ένα Smart Connector 2A
 • Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Ergonomic harness
  ΑΝΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
  Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα
  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ EC
  Βάση στήριξης
  Βάση στήριξης

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Βάρος4,7 kg 1)
  Στάθμη ηχοπίεσης89 dB(A) 2)
  Στάθμη ηχητικής ισχύος96 dB(A) 2)
  Δονήσεις αριστερά/δεξιά3,6/4,8 m/s2/m/s2 3)
  Συνολικό μήκος (min)196 cm 4)

  Σέρβις και συμβουλές