319,00 €
287,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

HTA 50: Ελαφρύ επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο

Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 50 είναι ένα αποτελεσματικό μηχάνημα για τη συντήρηση κτημάτων και κήπων, καθώς είναι ιδανικό για εργασίες περιποίησης δέντρων. Αυτό το ανθεκτικό κονταροπρίονο θα αποδειχθεί πολύτιμος βοηθός, ειδικά στην κοπή υψηλών κλαδιών, αλλά και στη συντήρηση δέντρων και απομάκρυνση νεκρού ξύλου. Χάρη στη μικρή κεφαλή θα έχετε καλή ορατότητα όταν κόβετε κλαδιά στις κορυφές δέντρων. Το STIHL HTA 50 λειτουργεί με μπαταρίες ιόντων λιθίου του συστήματος STIHL AK. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εργαστείτε σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο και χωρίς την ανάγκη να φοράτε ωτασπίδες.

Με την εργονομικά βελτιστοποιημένη λαβή χειρισμού, παίζετε όλα τα χειριστήρια του STIHL HTA 50 στα δάχτυλά σας. Η compact μονάδα ελέγχου επιτρέπει χειρισμό τόσο με το δεξί χέρι, όσο και με το αριστερό. Ολόκληρη η περιοχή της λαβής είναι καλυμμένη με έναν ευχάριστη επένδυση εξασφαλίζοντας σταθερό κράτημα του κονταροπρίονου. Μπορείτε να πετύχετε υψηλές επιδόσεις κοπής με την αλυσίδα STIHL 1/4" PM3.

Χάρη στο χαμηλό βάρος και στον πλευρικό τεντωτήρα αλυσίδας για εύκολο τέντωμα της αλυσίδας, μπορείτε να εργαστείτε με άνεση, εργονομία και ευκολία. Η τάπα του ημιδιάφανου δοχείου λαδιού ανοίγει εύκολα για γρήγορο ανεφοδιασμό. Ο στιβαρός γάντζος στη μικρή κεφαλή είναι χρήσιμος για την απομάκρυνση κομμένων κλαδιών. Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 50 μπορεί να εφοδιαστεί προαιρετικά με το STIHL Smart Connector 1.0.

Το HTA 50 έχει συνολικό μήκος 280 cm. Ο διαιρούμενος σωλήνας διευκολύνει τη μεταφορά και φύλαξη, ενώ η προαιρετική προέκταση σωλήνα σάς επιτρέπει να επεκτείνετε τον σωλήνα στα 330 cm.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 50 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

 • Κονταροπρίονο μπαταρίας για φροντίδα δέντρων και ξύλου
 • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
 • Κοπή και φροντίδα στις κορυφές των δέντρων για ιδιώτες χρήστες
 • Διαισθητική λαβή ελέγχου κατάλληλη για δεξί και αριστερόχειρες
 • Ασφαλής αφαίρεση χαλαρών κλαδιών με ισχυρούς κόμβους
 • Ο διαιρούμενος άξονας διευκολύνει τη μεταφορά
 • Διαιρούμενος άξονας για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση
 • HTA 50

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Χρόνος λειτουργίας με AP 200έως 42 λεπτά 1)
  Χρόνος λειτουργίας με AP 300έως 55 λεπτά 1)
  Χρόνος λειτουργίας με AP 100μέχρι 18 λεπτά 1)
  Βάρος3,6 kg 2)
  Στάθμη ηχοπίεσης78 dB(A) 3)

  Σέρβις και συμβουλές