405,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας12 "
Ονομαστική τάση230-240 V
Κατανάλωση ενέργειας1,4 kW
Βάρος5 kg 1)
Στάθμη ηχοπίεσης90 dB(A) 2)

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Ηλεκτρικό κονταροπρίονο HTE 60

Το ηλεκτρικό κονταροπρίονο STIHL HTE 60 είναι κατάλληλο ειδικά για ιδιοκτήτες σπιτιών και κήπων σε περιοχές κατοικιών με ευαισθησία στον θόρυβο, για εργασίες όπως συντήρηση δέντρων. Το πριόνι υποστηρίζεται από την αποτελεσματική αλυσίδα 1/4" PM3 και τον στιβαρό γάντζο. Χάρη στον ταχυτεντωτήρα αλυσίδας μπορείτε να τεντώσετε την αλυσίδα γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Με συνολικό μήκος 210 cm, το ηλεκτρικό κονταροπρίονο HTE 60 κόβει κλαδιά σε ύψος που ξεπερνά τα 3 m.

Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλών επιδόσεων αυτού του κονταροπριόνου επιτρέπει εργασία σε φράχτες από σκληρά φυτά όπως ο γαύρος, καθώς και πιο χοντρά κλαδιά. Χάρη στον ηλεκτρικό του κινητήρα, το μηχάνημα είναι πολύ αθόρυβο. Η τάπα που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία επιτρέπει γρήγορο και εύκολο ανεφοδιασμό του STIHL HTE 60 με λάδι.

Ο χειρισμός του ηλεκτρικού κονταροπρίονου STIHL HTE 60 είναι εύκολος και άνετος. Η μαλακή επένδυση της λαβής υποστηρίζει εργονομική εργασία με χαμηλές δονήσεις. Η ασφάλεια καλωδίου φροντίζει να μην αποσυνδεθεί το φις από την πρίζα, αν τραβήξετε το καλώδιο κατά τη διάρκεια της εργασίας.

HTE 60

Σέρβις και συμβουλές