1.159,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κατανάλωση ενέργειας3300 W
Συχνότητα50 Hz

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης RE 232: το επαγγελματικό μηχάνημα για εκτεταμένη χρήση

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 232 είναι ένα επαγγελματικό μηχάνημα εισαγωγικού επιπέδου με μέγιστη πίεση 200 bar και εφοδιάζει δήμους, γεωργούς και δασοκόμους για την αντιμετώπιση διάφορων εργασιών καθαρισμού εξωτερικών χώρων, όπως το καθάρισμα τοίχων ή προσόψεων. Το STIHL RE 232 διαθέτει ανθεκτική αντλία υψηλής πίεσης με κεφαλή από ορείχαλκο και κεραμικά έμβολα. Στο μανόμετρο του ρυθμιστή πίεσης/παροχής μπορείτε να παρακολουθήσετε τόσο την πίεση όσο και την ποσότητα νερού καθώς εργάζεστε, ενώ ο αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος επιτρέπει γρήγορη σύνδεση του πιστολιού εκτόξευσης στο περιστρεφόμενο κοντάρι εκτόξευσης αποτρέποντας τη συστροφή του σωλήνα υψηλής πίεσης 10 m με χαλύβδινο πλέγμα ενίσχυσης καθώς καθαρίζετε με το STIHL RE 232. Το εργονομικό επαγγελματικό πιστόλι εκτόξευσης υποστηρίζει ξεκούραστη χρήση σε πολύωρες εργασίες μειώνοντας τις δυνάμεις ανάκρουσης της δέσμης νερού.

Το μπεκ επίπεδης δέσμης με ρυθμιζόμενη πίεση που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό σημαίνει ότι το μοντέλο αυτό είναι επίσης κατάλληλο για το καθάρισμα πιο ευαίσθητων επιφανειών. Η λειτουργία πρόσμιξης καθαριστικού προϊόντος επιτρέπει την προσθήκη καθαριστικού μέσου από εξωτερικό δοχείο, όπου ρυθμίζετε τη δοσολογία μέσω του συστήματος πρόσμιξης απορρυπαντικών. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το STIHL RE 232 για την αντιμετώπιση ιδιαίτερα επίμονων ακαθαρσιών, διατίθεται προαιρετικό δεύτερο κοντάρι εκτόξευσης STIHL με περιστρεφόμενο μπεκ. Στη διάρκεια διαλειμμάτων μπορείτε να τοποθετήσετε το κοντάρι εκτόξευσης στην ειδική θέση αναμονής στο πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 232. Οι μεγάλοι ακτινωτοί τροχοί εξασφαλίζουν εύκολη μετακίνηση πάνω σε ανώμαλο έδαφος και η λαβή μεταφοράς διευκολύνει την ανύψωση του STIHL RE 232.

RE 232

Σέρβις και συμβουλές