345,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Το ελαφρύ μοντέλο για αρχάριους με μαχαίρια 45 cm ή 60 cm

Σαν ψαλίδι μπορντούρας εισαγωγικού επιπέδου, το STIHL HS 45 είναι ιδανικό για θάμνους και για τη συντήρηση φραχτών που φτάνουν στο ύψος του στήθους. Ο ελαφρύς σχεδιασμός και ο εύκολος χειρισμός επιτρέπουν σε ιδιοκτήτες κήπων να εκτελέσουν εργασίες συντήρησης γρήγορα και αποτελεσματικά. Χάρη στο σύστημα STIHL ElastoStart, το STIHL HS 45 ξεκινά ομαλά και με ελάχιστα τραντάγματα. Επιπλέον, η χειροκίνητη αντλία καυσίμου μειώνει τον αριθμό των τραβηγμάτων που απαιτείται για την εκκίνηση, επιταχύνοντας τη διαδικασία εκκίνησης και διευκολύνοντας τον χρήστη να καταπιαστεί με τις δουλειές που τον περιμένουν στον κήπο. Ο μονός μοχλός χειρισμού υποστηρίζει τον άνετο χειρισμό του βενζινοκίνητου ψαλιδιού μπορντούρας STIHL HS 45, καθώς όλες οι λειτουργίες του μηχανήματος είναι προσιτές μέσω του μοχλού χειρισμού. Η ειδική γεωμετρία των δοντιών κοπής στις μαχαίρια αμφίπλευρης κοπής επιτρέπει κούρεμα με μεγάλη ακρίβεια, τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη κατεύθυνση, ακόμα και σε γωνίες.

Για την προστασία των μυών και των αρθρώσεών σας, το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς του βενζινοκίνητου ψαλιδιού μπορντούρας STIHL HS 45. Για εξοικονόμηση χώρου κατά τη φύλαξη μπορείτε να κρεμάσετε το ψαλίδι μπορντούρας στον τοίχο χρησιμοποιώντας τον κρίκο μεταφοράς που είναι ενσωματωμένος στη λαβή. Για να χαίρεστε το ψαλίδι μπορντούρας σας για πολλά χρόνια, ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές τακτικής περιποίησης και συντήρησης.

Το βενζινοκίνητο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HS 45 είναι διαθέσιμο με μαχαίρια σε δύο μήκη: 45 cm και 60 cm.

 • Ελαφρύ μοντέλο εισαγωγικού επιπέδου για βέλτιστη φροντίδα φραχτών στον κήπο του σπιτιού
 • Υψηλή απόδοση κοπής, ακόμη και στις γωνίες, χάρη στην ειδική γεωμετρία της λεπίδας
 • Ξεκινήστε το μηχάνημα σας με ευκολία χάρη στο STIHL ElastoStart
 • Άνετο ακόμα και για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης χάρη στο αντιδονητικό σύστημα STIHL
 • HS 45

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Double sided cutting blades
  ΛΕΠΙΔΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ
  ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
  ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Μήκος κοπής45-60 cm
  Δονήσεις αριστερά/δεξιά6,1 or 5,6/10,0 or 9,7 m/s²
  Βάρος4,7 or 5,0 kg 1)
  Συνολικό μήκος95-110 cm
  Κυβισμός27,2 cm3

  Σέρβις και συμβουλές