149,00 €
134,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

HSA 40: κόψτε αποτελεσματικά μικρούς και μεσαίους φράκτες στον κήπο

STIHL HSA 40 επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας εντυπωσιάζει με το χαμηλό βάρος και την αθόρυβη λειτουργία του για κόψιμο φρακτών και συντήρηση κήπου σε οικιακές εγκαταστάσεις. Ο εργονομικός σχεδιασμός, η ισορροπία και η μικρή κατασκευή κάνουν την εργασία εύκολη.
Ο ηλεκτρικός κινητήρας, έξυπνος διαχείριση ισχύος της μπαταρίας και οι κομμένες με λέιζερ, αλεσμένες με διαμάντια και σκληρυμένες λεπίδες εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις κοπής με το κουρευτικό φράκτη μπαταρίας STIHL HSA 40. Το χειριστήριο με δύο χέρια επιτρέπει την απλή και άνετη λειτουργία. Ξεκινήστε πατώντας ταυτόχρονα τους διακόπτες στη τη λαβή του βρόχου και στην πίσω λαβή. Είναι εξοπλισμένο με επιφάνειες μαλακής λαβής που υποστηρίζουν εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε κατεύθυνση εργασίας. Το STIHL HSA 40 διαθέτει ένα προστατευτικό με βιδωτό άκρο για να προστατεύει τις λεπίδες κοπής από ζημιές όταν εργάζονται κοντά στο έδαφος ή έρχονται σε επαφή με τοίχους. Ο πρακτικός δακτύλιος μεταφοράς στην πίσω λαβή επιτρέπει την ασφαλή, αποθήκευση εξοικονόμησης χώρου.
Η κουρευτική μηχανή μπαταρίας HSA 40 έχει μήκος ράβδου 50 cm .
Ρίξτε μια ματιά στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και χρόνους φόρτισης για να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το ασύρματο κουρευτικό φράκτη STIHL HSA 40 και πόσο διαρκεί η μπαταρία που χρησιμοποιείτε για χρέωση.
 

 

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Image
ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΕ LED
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ
ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής50 cm
Ονομαστική τάση10 V
Βάρος2,1 kg
Βάρος4,6 lbs
Στάθμη ηχοπίεσης80 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές