48,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψεκαστήρας χειρός SG 31

Ο χειροκίνητος ραντιστήρας STIHL SG 31 είναι κατάλληλος για χρήση από ιδιώτες χρήστες στην συντήρηση του κήπου, για την εφαρμογή παρασιτοκτόνων, για την καταπολέμηση ζιζανίων και παρασίτων και για την εφαρμογή λιπάσματος. Με τον ραντιστήρα STIHL SG 31 μπορείτε να στοχεύσετε μεμονωμένα φυτά με ακρίβεια, αλλά μπορείτε να τον χρησιπμοποιήσετε επίσης για την επεξεργασία καλλιεργειών μεσαίων διαστάσεων. Το μεγάλο στόμιο πλήρωσης και η εργονομική βαλβίδα διακοπήςμε τηλεσκοπικό σωλήνα υποστηρίζουν εύκολο χειρισμό και αποτελεσματική εργασία. Ο μεγάλος μοχλός της βαλβίδας διακοπής του STIHL SG 31 επιτρέπει απλό και άμεσο σταμάτημα του ψεκασμού ανά πάσα στιγμή. Χάρη στο διάφανο δοχείο διαλύματος των 1,5 λίτρων μπορείτε να εργαστείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς συχνούς ανεφοδιασμούς. Το μοντέλο επίσης έχει μια εύχρηστη κλίμακα που δείχνει την τρέχουσα στάθμη του υγρού. Για την ακριβή εφαρμογή υγρών, ο ραντιστήρας STIHL SG 31 είναι εφοδιασμένος με μπεκ επίπεδης δέσμης και μπεκ κοίλου κώνου από ορείχαλκο.

Μπορείτε να εφοδιάσετε τον ραντιστήρα πίεσης STIHL SG 31 με διάφορα πρακτικά παρελκόμενα, όπως π.χ. ο προφυλακτήρας STIHL που αποτρέπει τη διασπορά του υγρού με τον αέρα καθώς εργάζεστε. Ή μπορείτε να επιλέξετε το διπλό μπεκ STIHL, με το οποίο μπορείτε να ψεκάσετε μεγαλύτερη επιφάνεια ή δύο σειρές σπόρων ταυτόχρονα, για αποτελεσματική περιποίηση παρτεριών.

SG 31

Σέρβις και συμβουλές