2.675,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. διάμετρος κλαδιούέως mm
Τύπος κινητήραEVC 2000
Κυβισμός352 cm³
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2560 σ.α.λ.
Κοπτικό εξάρτημαMulti-Cut 450

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Δυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής

Ο ιδιαίτερα δυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής κήπου STIHL GH 460 C είναι ένα μηχάνημα μικρών διαστάσεων για μεγάλους όγκους δουλειάς. Είναι εξαιρετικός για τον τεμαχισμό μεγάλων ποσοτήτων από μεικτά υλικά και ιδανικός για επαγγελματική χρήση στη συντήρηση χώρων πρασίνου, αλλά και για απαιτητικές εργασίες στον κήπο του σπιτιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τεμαχιστή κήπου για να τεμαχίσετε σκληρά κλαδιά και μαλακά υλικά μαζί, ένα χαρακτηριστικό που βοηθά ιδιαίτερα στη συντήρηση φραχτών, για παράδειγμα.

Ο δυνατός κινητήρας δέχεται κλαδιά με διάμετρο έως 75 mm από το κλάδεμα δέντρων και τα μετατρέπει σε λεπτά πριονίδια. Παράλληλα τεμαχίζει και μαλακά υλικά, μετατρέποντάς τα σε μικρά κομμάτια. Με κατάλληλη κομποστοποίηση, τα υλικά αυτά μετατρέπονται σε βιολογικό λίπασμα υψηλής ποιότητας.  Χάρη στο ειδικό σύστημα 2 θαλάμων με διαφορετικά μαχαίρια, ο βαρέων βαρών τεμαχιστής STIHL GH 460 C είναι κατάλληλος για σύνθετες εργασίες τεμαχισμού. Για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα κοπής, ανάλογα με το υλικό που θέλετε να τεμαχίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χωρισμένη χοάνη εισαγωγής για να τροφοδοτήσετε χωριστά τα 2 συστήματα τεμαχισμού αυτού του βενζινοκίνητου τεμαχιστή κήπου μεειδικά μαχαίρια «σάντουιτς». Όταν χρειάζεται, ο διακόπτης ασφαλείας απλής εμπλοκής/περιστροφής του STIHL GH 460 C θα ακινητοποιήσει αμέσως το μηχάνημα. Τα ελαστικά και οι λαβές μεταφοράς του βενζινοκίνητου τεμαχιστή διευκολύνουν τη μεταφορά του μηχανήματος.

Σέρβις και συμβουλές