199,00 €
179,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό FSA 60 R. Κούρεμα αθόρυβα και αποτελεσματικά

Το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 60 R είναι η σωστή επιλογή για γρήγορο και εύκολο κούρεμα μικρών εκτάσεων με γκαζόν ή καθάρισμα άκρων σε χώρους κοντά στο σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ελαφρύ STIHL FSA 60 R για κοπή χόρτου ή καθάρισμα άκρων σε γκαζόν, ειδικά κατά μήκος φραχτών και γύρω από φυτά ή αντικείμενα. Χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του μπορείτε να εργαστείτε χωρίς ωτασπίδες, καθώς επίσης σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο.

Ο αποδοτικός  κινητήρας EC κινεί απευθείας το κοπτικό εξάρτημα και προσφέρει σταθερές επιδόσεις. Το χαμηλό βάρος και ο καλοζυγισμένος σχεδιασμός του χορτοκοπτικού σημαίνουν ότι μπορεί να χρησιμοποιείται για πολύωρες εργασίες. Αυτό υποστηρίζεται επίσης από τη μαλακή επένδυση της λαβής με σκανδάλη που επιτρέπει αδιαβάθμητη ρύθμιση των στροφών. Σε εργασίες γύρω από φυτά, παρτέρια ή μεγάλες πέτρες, ο αποστατήρας φροντίζει να μην προκαλείται ζημιά στα φυτά και αντικείμενα, ή στο ίδιο το μηχάνημα. Η κυκλική λαβή στον στιβαρό αλουμινένιο σωλήνα εγγυάται ευχάριστο και ασφαλές κράτημα του το χορτοκοπτικού STIHL FSA 60 R. Αυτό το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό παραδίδεται με κεφαλή μεσινέζας STIHL AutoCut C 6-2 που ανεφοδιάζεται με νήμα χωρίς της χρήση εργαλείων.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 60 R κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

FSA 60 R

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ SMART CONNECTOR
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ SMART CONNECTOR
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΚΟΠΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΚΟΠΗΣ
Soft grip
ΜΑΛΑΚΗ ΛΑΒΗ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος3,1 kg
Βάρος6,8 lbs
Στάθμη ηχοπίεσης77 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος91 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές