Σχετικά με εμάς

Από τότε που ο ιδρυτής μας, Andreas Stihl, εφηύρε το πρώτο φορητό βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο τη δεκαετία του 1920, εστιάζουμε στο να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη όταν εργάζονται μέσα και με τη φύση.

Ένας υλοτόμος μέσα στο δάσος, με ψηλά δέντρα και το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα απο τις φυλωσιές

Ο σχεδιασμός του έφερε επανάσταση στη δασοκομία, καθιστώντας δυνατή την επεξεργασία των δέντρων στο δάσος αντί για τη μεταφορά τους σε ένα μύλο, και αυτός ο καινοτόμος τρόπος σκέψης εξακολουθεί να διατρέχει την εταιρεία μας σχεδόν 100 χρόνια αργότερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξακολουθούμε να είμαστε η μάρκα βενζινοκίνητων αλυσοπρίονων με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο τώρα. 

Από μια ατομική επιχείρηση σε μια παγκόσμια επιχείρηση που απασχολεί περισσότερους από 20.000 ανθρώπους παγκοσμίως, η δημιουργικότητα, η εμπειρία και οι σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη μας βοήθησαν να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας για να προσφέρουμε τα τέλεια εργαλεία για όλους όσους εργάζονται στη φύση, είτε είστε επαγγελματίας χρήστης είτε απαιτητικός κηπουρός στο σπίτι.

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που εξακολουθούμε να είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με ακλόνητη δέσμευση προς τους υπαλλήλους μας, το δίκτυο πιστοποιημένων αντιπροσώπων της STIHL και τους πελάτες μας. Και η εστίασή μας στην παραγωγή των καλύτερων εργαλείων για τη δουλειά σημαίνει ότι έχουμε εισαγάγει δεκάδες νέες καινοτομίες στην αγορά μηχανημάτων όλα αυτά τα χρόνια. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για μερικά από τα αγαπημένα μας!

 

Ena xeri aggizei ena dentro

Η STIHL...μπροστά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Κοντά σε όσους μας χρειάζονται στο σπουδαίο έργο που επιτελούν
Η STIHL...μπροστά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
ένας άνδρας αγγίζει με το χέρι της τον κορμό ενός δέντρου

DNA της μάρκας

Μάθετε πώς η STIHL διευκολύνει την εργασία στη φύση εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια με πρωτοποριακά μηχανήματα.
DNA της μάρκας