Ανοιξιάτικη Καμπάνια STIHL 2024

AS Σύστημα επαναφορτιζομενων μηχανηματων STIHL

δώρα as system

Επωφεληθείτε από τη νέα καμπάνια της STIHL και αποκτήστε τα εύχρηστα μηχανήματα του συστήματος AS, τα οποία είναι ιδανικά για εργασίες γύρω από το σπίτι και την περιποίηση του κήπου σας.

Τώρα αγοράζοντας ένα από τα μηχανήματα του συστήματος AS, Ξυλοκοπτικό STIHL GTA 26 ή το Ψαλίδι Θάμνων STIHL HSA 26 ή το Ψαλίδι Μπορντούρας STIHL HSA 40 ή το Χορτοκοπτικό STIHL FSA 30  παίρνετε δώρο  συνολικής αξίας 15,20 € το οποίο περιλαμβάνει τα παρακάτω είδη.

AI Σειρα επαναφορτιζομενων μηχανηματων STIHL

Μηχανήματα AI σειράς

Άμεση εκτέλεση των μικροεργασιών στον κήπο!

Απόκτησε τώρα τα αγαπημένα σου μηχανήματα του συστήματος ΑΙ στα 99€ το καθένα, από 129€. Η ενσωματωμένη μπαταρία σας βοηθάει στην εύκολη χρήση, τη μεταφορά και την αποθήκευσή τους.

Μην το σκέφτεστε, επωφεληθείτε από την τρομερή ευκαιρία για να έχετε πάντα έναν τέλειο κήπο!

 

ακ ΣΥστημα επαναφορτιζομενων μηχανηματων STIHL

ak system

Αποκτήστε τώρα ένα ή περισσότερα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα από το σύστημα AK με έκπτωση 10% στο μηχάνημα.  Με το σύστημα AK είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση στον κήπο σας και για την υλοποίηση φιλόδοξων σχεδίων.  Η μπαταρία είναι κοινή για όλα τα μηχανήματα του συστήματος ΑΚ. Δείτε εδώ τα μηχανήματα και αποκτήστε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

AP Σύστημα Επαναφορτιζόμενων Μηχανημάτων STIHL

AP system

Το σύστημα AP της STIHL εντυπωσιάζει για τη μεγάλη ισχύ, τους μεγάλους χρόνους λειτουργίας, την αθόρυβη λειτουργία και τις ισχυρές μπαταρίες ιόντνων λιθίου που μπορούν να χτησιμοποιηθούν σε όλα τα μηχανήματα. Το AP σύστημα απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν μηχανήματα με όλα τα παραπάνω χαρατκηριστικά για την εκτέλεση ακόμα και των πιο απαιτητικών εργασιών. 
Καθώς η STIHL λατρεύει τη φύση δεν θα μπορούσε να μην λατρεύει και τους επαγγελαμτίες που την φροντίζουν. Για αυτό τον λόγο δημιούργησε τρεις φανταστικές προσφορές για αυτή την κατηγορία μηχανημάτων.

free battery

1. ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΩΡΟ

Με την αγορά ενός σετ μηχανήματος και μπαταρίας, παίρνετε δώρο ακόμα μία ίδια μπαταρία* καθώς και 10% έκπτωση στο μηχάνημα που θα επιλέξετε.

*Εξαιρείται η μπαταρία AP 500 S 

free battery

2. ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΩΡΟ 

Με την ταυτόχρονη αγορά δύο μπαταριών του συστήματος AP, λαμβάνετε ακόμα μία επιπλέον μπαταρία δώρο*. Μπορείτε να επωφεληθείτε έως και 30% έκπτωση στην αγορά ίδιας μπαταρίας.

*Ως δώρο δίνεται η οικονομικότερη μπαταρία

10% έκπτωση

Έκπτωση 10% σε κάθε μηχάνημα του συστήματος AP

Με την αγορά ενός μηχανήματος από τη μεγάλη γκάμα μηχανημάτων του συστήματος AP, λαμβάνετε 10% έκπτωση.
Η έκπτωση δεν ισχύει για αγορά μπαταρίας και αξεσουάρ.

χορτοκοπτικα stihl 

fs

Αγοράστε μία από τις πέντε επιλογές των βενζινοκίνητων χορτοκοπτικών και λάβετε δώρο 1 μεσινέζα στρογγυλή 2,4 mm | 253 m, αξίας 41,70 €. Οι επιλογές είναι πολλές για να αντιμετωπίζετε με ευκολία κάθε πρόκληση στην καθημερινή σας εργασία. Με το χορτοκοπτικό STIHL μπορείτε να έχει τη δύναμη στα χέρια σας γιατί είναι οι πρωταθλητές του γκαζόν! Μην χάνετε χρόνο αποκτήστε τώρα το επόμενό σας STIHL χορτοκοπτικό.

αλυσοπριονα stihl

Αλυσοπρίονα και δώρο λάμα και αλυσίδα

Βενζίνη ή Ρεύμα; Η επιλογή είναι δική σας! Με την αγορά του βενζινοκίνητου αλυσοπρίονου STIHL MS 172 ή του STIHL MS 194 T ή ενός από τις δύο επιλογές των ηλεκτρικών αλυσοπρίονων STIHL MS 141 ή του STIHL MSE 170, παίρνετε δώρο αξίας 64,00€.

Απoκτήστε τώρα το επόμενο STIHL αλυσοπρίονό σας και λάβετε δώρο μία δεύτερη λάμα ROLLOMATIC E MINI 3/8'' 35 εκ. και μία δεύτερη  αλυσίδα 3/8'' PICCO MICRO MINI 3 (PMM3) 35 εκ..

Ήρθε η στιγμή να πάρεις τη δύναμη στα χέρια σου!

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑς

Απόσυρση λάμας και αλυσίδας

Τώρα μπορείτε να μας φέρετε οποιαδήποτε λάμα και αλυσίδα, οποιαδήποτε μάρκας και σε οποιαδήποτε κατάσταση και να πάρετε μία καινούρια λάμα και μία καινούρια αλυσίδα με 50% έκπτωση.

Ναι καλά διαβάσατε, δεν χρειάζεται να είναι STIHL αλλά θα επωφεληθείτε από την STIHL!

Η λάμα είναι η ROLLOMATIC E MINI 3/8'', 35 εκατοστών & η αλυσίδα είναι η 3/8'' PICCO MICRO MINI 3 (PMM3) 35 εκατοστών.

ΣΚΑΠΤΙΚΑ STIHL

ΣΚΑΠΤΙΚΑ

Η Ανοιξιάτικη καμπάνια της STIHL είναι εδώ και οι ευκαιρίες είναι πολλές! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τα σκαπτικά STIHL με όφελος 10%. Δείτε εδώ όλα τα σκαπτικά με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

επαγγελματικα αλυσοπριονα

Επαγγελματικά Αλυσοπρίονα

Θέλετε να μεταφέρετε το αλυσοπρίονό σας με ασφάλεια και με όλα τα παρελκόμενα;
Σας έχουμε τη λύση!
Με την αγορά ενός από τα παρακάτω επαγγελματικά αλυσοπρίονα, σας δίνουμε δώρο μία τσάντα μεταφοράς αλυσοπρίονου STIHL Timbersports

  • MS 500i με λάμα ΗΕΧΑ, 50 εκατοστών
  • MS 462 με λάμα ΗΕΧΑ, 50 εκατοστών
  • MS 400 με λάμα HEXA, 45 εκατοστών

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Εξοπλισμοός Ατομικής Προστασίας

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην εργασία έρχεται πάντα πρώτη!

Στην STIHL η ασφάλεια στην εργασία είναι πάντα πρώτη μας προτεραιότητα και για αυτό τον λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει από την Ανοιξιάτικη καμπάνια μας ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας, τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε με 45% όφελος αγοράς από 549€ τώρα μόνο 299€.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και προστατεύστε τον εαυτό σας με STIHL και άνεση!

Το σετ περιλαμβάνει:

  • Σετ κράνους FUNCTION Basic
  • Σακάκι FUNCTION Universal,
  • Γάντια Function Dynamic Protect MS
  • Παντελόνι FUNCTION Universal,
  • Δερμάτινα Άρβυλα FUNCTION

Όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν μέγιστη προστασία κατά την εργασία. Απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει το σετ ατομικής προστασίας, γιατί για εμάς, η ασφάλεια είναι πρώτη και κύρια αξία μας.