Σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας AS STIHL: Για εργασίες στον κήπο και στο σπίτι

Τα ιδιαίτερα συμπαγή και εύχρηστα μηχανήματα του νέου συστήματος AS είναι ιδανικά για λεπτομερείς εργασίες στον κήπο και σε όλο το σπίτι. Η ανταλλακτική επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρέχει αξιόπιστα την απαιτούμενη ενέργεια.

 Μηχανήματα STIHL στο σύστημα AS, επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό GTA 26, επαναφορτιζόμενο συμπαγές ψαλίδι θάμνων HSA 26 και επαναφορτιζόμενο σκουπάκι SEA 20
Λογότυπο του συστήματος AS της STIHL με τη μορφή πράσινου εικονιδίου μπαταρίας

Το σύστημα AS της STIHL

Ο κήπος σας είναι το χόμπι σας; Ασχολείστε κυρίως εποχιακά με μικρότερες εργασίες γκαζόν και δέντρων στο οικόπεδό σας καθώς και με την αναρρόφηση μικρότερων επιφανειών στο γκαράζ, στο συνεργείο και στο αυτοκίνητο; Τότε θα είστε τέλεια εξοπλισμένοι με τα μηχανήματα του συστήματος AS.

Χάρη στον ιδιαίτερα καλό χειρισμό τους, τα συμπαγή επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος AS είναι ιδανικά για ευκαιριακές εφαρμογές. Επίσης, λόγω του μικρού μεγέθους τους, μπορούν να αποθηκεύονται πολύ καλά μεταξύ των χρήσεων. Παρόλ’ αυτά, επιδεικνύουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή. Η ενέργεια που κινεί τα μηχανήματα στο σύστημα AS παρέχεται αξιόπιστα από μια ανταλλάξιμη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου.

Τα μηχανήματα του συστήματος AS 

Το σύστημα AS περιλαμβάνει τρία μηχανήματα κήπου: Το επαναφορτιζόμενο συμπαγές ψαλίδι θάμνων STIHL HSA 26, το επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό GTA 26 και το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι SEA 20.

Επαναφορτιζόμενο συμπαγές ψαλίδι θάμνων STIHL HSA 26

Το επαναφορτιζόμενο συμπαγές ψαλίδι θάμνων HSA 26 της STIHL είναι ιδανικό για φροντισμένους θάμνους και καλά κομμένες μπορντούρες γκαζόν – το γιατί εξηγεί το παρακάτω βίντεο.

Ένας θάμνος κόβεται με το επαναφορτιζόμενο συμπαγές ψαλίδι θάμνων STIHL HSA 26

Επαναφορτιζόμενο συμπαγές ψαλίδι θάμνων HSA 26

Άριστα φροντισμένοι θάμνοι και μπορντούρες γκαζόν με το HSA 26. Το εύχρηστο επαναφορτιζόμενο συμπαγές ψαλίδι θάμνων STIHL είναι ιδανικό για τη φροντίδα μικρών φραχτών και διακοσμητικών δέντρων με μικρά φύλλα. Με το μαχαίρι χόρτου που περιλαμβάνεται στον παραδιδόμενο εξοπλισμό μπορούν να κουρεύονται γρήγορα και με ακρίβεια οι μπορντούρες γκαζόν.

Ξυλοκοπτικό STIHL GTA 26 

Όσον αφορά την απόδοση, την αποδοτικότητα και τον χειρισμό, το ξυλοκοπτικό STIHL GTA 26 έχει πολλά πλεονεκτήματα για τη φροντίδα του κήπου. Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τους σημαντικότερους λόγους γιατί πρέπει να εργάζεστε με το GTA 26.

Δέντρα ενός φράχτη κόβονται με το επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό STIHL GTA 26

Επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό GTA 26

Το εύχρηστο ξυλοκοπτικό STIHL GTA 26 με εναλλάξιμη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 10,8 V είναι ιδανικό για κοπή δέντρων και θάμνων, τεμαχισμό πράσινου ή κατασκευές ξυλείας.

Κόψτε από συσκευασίες μέχρι κλαδιά: Πώς λειτουργεί το GTA 26

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι STIHL SEA 20 

Για τον αποτελεσματικό και άνετο καθαρισμό του συνεργείου, του σπιτιού ή του γκαράζ  σας διατίθεται το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι STIHL SEA 20. Μάθετε περισσότερα για το SEA 20 στο επόμενο βίντεο.

Ένας άντρας καθαρίζει μια κουβέρτα συνεργείου ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι STIHL

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι SEA 20

Με το εύχρηστο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι STIHL καθαρίζετε εύκολα μικρές, στεγνές επιφάνειες και γωνίες. Ο συμπαγής σχεδιασμός, η ισχυρή αναρρόφηση και τα ευέλικτα εξαρτήματα αναρρόφησης επιτρέπουν την ευέλικτη και ακριβή χρήση. Το μικρό βάρος, η άνετη λαβή και το ενσωματωμένο λύσιμο ασφάλισης καθιστούν τον χειρισμό εύχρηστο και εύκολο.

Δοκιμάστε τώρα όλες τις μηχανήματα του συστήματος AS!

Αξεσουάρ

Προκειμένου όλα να λειτουργούν πάντα απρόσκοπτα με τα συστήματα AS, το σύστημα AS διαθέτει μια σειρά από πρακτικά αξεσουάρ, όπως επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, φορτιστές και άλλα.

Παράδειγμα χρόνων λειτουργίας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας συστήματος AS

Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος AS δεν είναι μόνο συμπαγή και εύχρηστα, αλλά διαθέτουν επίσης μεγάλη διάρκεια και ισχύ.* Έτσι είναι ιδανικά για τη φροντίδα του σπιτιού και του κήπου. Είτε καλλωπίζετε τον φράχτη σας, κόβετε τα οπωροφόρα δέντρα είτε καθαρίζετε τις ακαθαρσίες, το σύστημα AS είναι δυναμικά στο πλάι σας.

Εδώ θα βρείτε μια επισκόπηση των χρόνων λειτουργίας και των χρόνων φόρτισης των επαναφορτιζόμενων μπαταριών STIHLόλων των επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων. 

Μηχάνημα Χρόνος λειτουργίας ανά φόρτιση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας* Παράδειγμα εφαρμογής*
HSA 26 Έως 110 λεπτά Σε κοπή λεπτού υλικού έως και 30 μπάλες θάμνων
GTA 26 Έως 25 λεπτά Κατά το πριόνισμα κλαδιών (ø 4 εκ) έως και 80 κοπές
SEA 20 Έως 14 λεπτά Κατά την αναρρόφηση ακαθαρσιών

*Οι αναφερόμενοι χρόνοι εργασίας ανά φόρτιση μπαταρίας και αναφορά επιφάνειας είναι ενδεικτικές τιμές και μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την εφαρμογή και το τεμαχισμένο υλικό.

Ακόμα περισσότερα για τους λάτρεις της τεχνολογίας