Παρελκόμενα για μηχανές γκαζόν

FilterIconΦιλτράρισμα

Αξεσουάρ

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ


Με τα χρήσιμα παρελκόμενα και ανταλλακτικά για χλοοκοπτικά, μπορείτε να εφοδιάσετε το χλοοκοπτικό STIHL σας για να αποκτήσει δυνατότητα αλέσματος, να το εφοδιάσετε με διαφορετικά μαχαίρια, ή να του εξασφαλίσετε ακόμα περισσότερη αντοχή.


ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ


Είτε χρησιμοποιείτε ένα βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό για την περιποίηση εκτενών χώρων πρασίνου, ένα compact ηλεκτρικό χλοοκοπτικό για να κουρέψετε το γκαζόν μπροστά από το σπίτι, ή ένα ευέλικτο επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό, διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα από παρελκόμενα και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα STIHL, για περισσότερη ευκολία και ευελιξία στις εργασίες κουρέματός σας.


ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ


Αν δυσκολεύεστε να αποκτήσετε ένα όμορφο, πυκνό γκαζόν, πιθανά χρειάζεται καλή λίπανση. Με τα αλεστικά συστήματα μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το χλοοκοπτικό STIHL σας σε ένα αλεστικό χλοοκοπτικό. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά: αφαιρέστε τον χορτοσυλλέκτη, τοποθετήστε το αλεστικό σύστημα και αλλάξτε το κανονικό μαχαίρι με το πολυμάχαιρό μας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον αντιπρόσωπο να αλλάξτε το μαχαίρι.
Τώρα μπορείτε να λιπάνετε το γκαζόν σας με οικολογικό τρόπο, καθώς το πολυμάχαιρο με το ειδικό σχήμα του τεμαχίζει το κομμένο χόρτο κατά τη διάρκεια του κουρέματος και το αλεστικό σύστημα το κατανέμει ομοιόμορφα στην πράσινη επιφάνεια. Με αυτή τη διαδικασία, πολύτιμες θρεπτικές ουσίες επιστρέφουν στο γκαζόν με τη μορφή βιολογικού λιπάσματος, βοηθώντας το γκαζόν σας να γίνει πιο πυκνό και υγιές. Το αλεστικό μαχαίρι κάνει όλη τη διαφορά. Τα βενζινοκίνητα χλοοκοπτικά STIHL series 6 περιλαμβάνουν τα αλεστικά μαχαίρια στον βασικό εξοπλισμό, αλλά αν έχετε διαφορετικό μοντέλο, μπορείτε να παραγγείλετε ένα αλεστικό σύστημα από τα παρελκόμενα χλοοκοπτικών που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να παραδοθεί στην πόρτα σας.


ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


Με το σετ χορτοσυλλογής που είναι σχεδιασμένο για χρήση σε υγρό γκαζόν, μπορείτε να συντηρήστε το γκαζόν σας ακόμα και όταν ο καιρός είναι κακός. Διαθέτει καμπύλο μαχαίρι συλλογής που μπορεί να μεταφέρει και νωπά, βαριά αποκόμματα γρασιδιού και βρεγμένα φύλλα στον αγωγό εξαγωγής, χωρίς τον κίνδυνο να φρακάρει. Αν χρησιμοποιείτε το χλοοκοπτικό συχνά σε χώρους πρασίνου με κρασπεδόλιθους ή ξύλινα χωρίσματα ή κοντά στις προσόψεις κτηρίων, θα διαπιστώστε ότι ο δίσκος κοπής είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Έχει τέσσερα μαχαίρια που είναι στερεωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δονούνται και αναπηδούν όταν έρχονται σε επαφή με στερεά αντικείμενα, προστατεύοντας έτσι τον στροφαλοφόρο από παραμόρφωση και ζημιά. Με τα διάφορα μαχαίρια χλοοκοπτικών μπορείτε να προετοιμαστείτε ιδανικά για διάφορες συνθήκες χρήσης.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ


Για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τη διάρκεια ζωής του βενζινοκίνητου χλοοκοπτικού σας, η STIHL προσφέρει πρακτικά παρελκόμενα και ανταλλακτικά για χλοοκοπτικά όπως η αντλία εξάντλησης βενζίνης

και η προστατευτική συσκευή που προστατεύει το φίλτρο αέρα του μηχανήματός σας από βρομιές. Τα παρελκόμενα αυτά θα σας βοηθήσουν να φροντίζετε το χλοοκοπτικό σας, τόσο κατά την ώρα της χρήσης όσο και κατά τη διάρκεια της φύλαξης. Επίσης συνιστούμε την τροχαλία του τραπεζοειδούς ιμάντα που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ταχύτητα του χλοοκοπτικού σας σε δύσκολο, ανώμαλο έδαφος. Αν έχετε ηλεκτρικό χλοοκοπτικό, προσφέρουμε προέκταση για το καλώδιο τροφοδοσίας. Επίσης διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα από ειδικά παρελκόμενα για τα δυνατά μας επαναφορτιζόμενα χλοοκοπτικά.
Με τα παρελκόμενα για ηλεκτρικά χλοοκοπτικά, όπως μπαταρίες, φορτιστές και κουτιά μεταφοράς, το μηχάνημά σας θα είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπαταρία ιόντων λιθίου του χλοοκοπτικού σας σε πολλά άλλα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL.