13,70 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 27 για τα ελαιοραβδιστικά SP 452, SP 482

Ειδικά κατά την εποχή της συγκομιδής, πρέπει να είστε βέβαιος ότι μπορείτε να βασιστείτε στις αξιόπιστες επιδόσεις του βενζινοκίνητου ελαιοραβδιστικού STIHL σας. Με τακτική περιποίηση και εύκολη συντήρηση χρησιμοποιώντας το Service Kit 27, βοηθάτε στη διατήρηση των συνεπών επιδόσεων του ελαιοραβδιστικού σας. Οι εργασίες γίνονται γρήγορα και εύκολα και έχουν μακρόχρονα αποτελέσματα.

 

Το STIHL Service Kit 27 για τα μοντέλα SP 452 και SP 482 περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Χάρτινο φίλτρο αέρα
  • Μπουζί
  • Φίλτρο καυσίμου

Για να εξασφαλίζεται καθαρή καύση μέσα στον κινητήρα και να δίνει το ελαιοραβδιστικό σας τις μεγαλύτερες δυνατές επιδόσεις, συνιστούμε να αλλάζετε το μπουζί σε τακτική βάση. Το φίλτρο καυσίμου φροντίζει ώστε τυχόν ξένα σωματίδια στο καύσιμο να μην εισέλθουν  στον κινητήρα. Η τακτική αλλαγή αυτού του εξαρτήματος προστατεύει τον κινητήρα και εξασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Το φίλτρο αέρα πρέπει να αλλαχθεί το αργότερο όταν παρατηρείτε μειωμένες επιδόσεις του κινητήρα, κατά την εκκίνηση για παράδειγμα. Με την αλλαγή συνεχίζεται η αξιόπιστη προστασία του κινητήρα του ελαιοραβδιστικού σας από την είσοδο σκόνης και ακαθαρσιών.

Δεν χρειάζεστε κανένα πρόσθετο εργαλείο για να εκτελέσετε αυτές τις βασικές εργασίες συντήρησης. Υπάρχει ένας χάρτινος γάντζος ενσωματωμένος στο κουτί συσκευασίας που χρησιμεύει για την εξαγωγή του φίλτρου καυσίμου. Για την αλλαγή του μπουζί και του φίλτρου αέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με το ελαιοραβδιστικό STIHL σας.

Service Kit 27

Σέρβις και συμβουλές