Ξυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Τύπος χρήσης
Τύπος προϊόντος
Τύπος Κινητήρα
Εύρος Τιμής
Ευκαιρίες
GTA 26 – AS System
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
GTA 26 – AS SystemΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
Από
116,00 €αντί για 129,00 €*
PG 10
PG 10 ψαλίδι κήπουΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
15,00 €
Secateurs
PG 20 ψαλίδι κήπουΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
37,10 €
Secateurs
PG 30 ψαλίδι κήπουΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
59,30 €
Anvil PG 25
PG 25 ψαλίδι κήπουΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
35,00 €
Ψαλίδι κλαδέματος Bypass
PB 10 ψαλίδι κήπουΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
55,40 €
Ψαλίδι κλαδέματος Bypass
PB 11 Ψαλίδι κλαδέματοςΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
67,50 €
Bypass PB 20
PB 20 Ψαλίδι κλαδέματοςΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
109,20 €
PB 30 Ψαλίδι κλαδέματοςΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
136,10 €
Anvil PB 25
PB 25 Ψαλίδι κλαδέματοςΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
95,50 €
Anvil PB 35
PB 35 Ψαλίδι κλαδέματοςΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
149,20 €
PR
PR 27 C, PR 33CΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
Κλαδευτικά πριόνια
Από
64,00 €
Pruning saw PR 32 CW
PR 32 CW πριόνια κλαδέματοςΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
40,00 €
Folding saw PR 16
PR 16 πτυσσόμενο πριόνιΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
35,00 €
Πριόνι για τηλεσκοπικό άξονα
PR 38 CTΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
Τηλεσκοπικό πριόνι
69,00 €
SUPER TURBOCUT telescopic saw
PR 40 CT τηλεσκοπικό πριόνιΞυλοκοπτικά, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος και κλαδευτικά
109,00 €
16 από 16 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Σε αμπελώνες και οπωρώνες, σε κήπους και χώρους πρασίνου – με τα πριόνια και ψαλίδια μας και με το ξυλοκοπτικό STIHL GTA 26 είστε πλήρως εξοπλισμένος για όλες τις εργασίες κοπής σε φυτά και δέντρα.




ΞΥΛΟΚΟΠΤΙΚΟ STIHL ΜΕ ΙΣΧΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ


Αν κλαδεύετε συχνά δέντρα και θάμνους, τεμαχίζετε πράσινα υπολείμματα ή κόβετε ξύλα στον κήπο σας, και θέλετε η δουλειά σας να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική, τότε ρίξτε μια ματιά το ξυλοκοπτικό μας. Εύκολο στον χειρισμό αλλά εξοπλισμένο με μεγάλη ισχύ, αυτό το ξυλοκοπτικό προορίζεται ειδικά για ιδιοκτήτες κήπων και κτημάτων, αλλά επίσης στηρίζει αποτελεσματικά την εργασία των επαγγελματιών στη δενδροκηποκομία και στη διαμόρφωση χώρων πρασίνου. Οι μπαταρίες στα μηχανήματα αυτά επιτρέπουν εργασία με μεγάλη ελευθερία κινήσεων και φυσικά χωρίς καυσαέρια. Στη σύνοψη με την αυτονομία και τους χρόνους φόρτισης των μπαταριών STIHL, βλέπετε για πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό STIHL κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.


ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΗΠΟΥ STIHL: ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ


Μετά την εποχή άνθισης των φυτών και θάμνων στον κήπο σας ή όταν είναι καιρός να κλαδέψετε τα κλήματα στο αμπέλι σας, χρειάζεστε ένα αξιόπιστο εργαλείο.

Όπως τα ψαλίδια κήπου και τα ψαλίδια κλαδέματος, έτσι και τα ξυλοπρίονα και κλαδευτικά πριόνια της STIHL προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για ακριβείς και καθαρές κοπές που προωθούν την υγεία των φυτών σας. Και όπως όλα τα εργαλεία μας, είναι εξίσου κατάλληλα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες κηπουρούς.


ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ – ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΗΠΟΥ


Η ανάπτυξη και η απόδοση των οπωροφόρων δέντρων σας αυξάνεται εάν κλαδεύετε τις βέργες και τα κλαδιά τους σε τακτική βάση. Επιπλέον, αφαιρώντας νεκρά τμήματα του δέντρου, προλαβαίνετε την εξάπλωση της σήψης και εξαλείφετε τον κίνδυνο για ατυχήματα από κλαδιά που πέφτουν. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι κάθε φυτό δεν θέλει το ίδιο εργαλείο. Επιλέγοντας το εργαλείο κοπής, πρέπει να λάβετε υπόψη αν το κλαδιά που θέλετε να κόψετε είναι ακόμα νωπά και χλωρά, ή παλιά και ξηρά. Για πράσινο υλικό χρησιμοποιούνται κατά προτίμηση ψαλίδια με κλασικό μηχανισμό παράλληλων λεπίδων (τα λεγόμενα ψαλίδια bypass). Για στεγνό και σκληρό ξύλο συνιστούμε ψαλίδια με ακμονοειδή μηχανισμό (επίσης γνωστά ως ψαλίδια anvil).


ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΗΠΟΥ ANVIL ΚΑΙ BYPASS: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;


Τα ψαλίδια κήπου τύπου bypass έχουν δύο λεπίδες που κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις και είναι άριστα συντονισμένα μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας καθαρή κοπή χωρίς σύνθλιψη. Ο μηχανισμός bypass είναι κατάλληλος ειδικά για την κοπή χλωρού ξύλου, όπως βλαστάρια, τριαντάφυλλα και πράσινο ξύλο, καθώς προκαλεί τη μικρότερη δυνατή βλάβη στο φυτό. Για να μην κολλήσουν τα μαχαίρια από χυμούς και σκόνη, πολλά από τα ψαλίδια κήπου τύπου bypass μας έχουν ένα πρακτικό αυλάκι χυμών.
Τέλος, η εγκοπή για σύρματα που είναι ενσωματωμένη στο ψαλίδι σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε πρόσθετο εργαλείο όταν στερεώνετε τα κλήματά σας.


Στα ακμονοειδή ψαλίδια κήπου (bypass), μία τροχισμένη λεπίδα κόβει μέσα από το ξύλο και στη συνέχεια συναντά μια ομαλή, μη τροχισμένη σταθερή λεπίδα που ονομάζεται άκμονας. Η μέθοδος αυτή κάνει την κοπή νεκρού και σκληρού ξύλου παιχνίδι. Τα ακμονοειδή ψαλίδια κλαδέματος ή ψαλίδια κήπου δεν απαιτούν μεγάλη δύναμη, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για ώρες χωρίς να κουραστείτε ή να ταλαιπωρήσετε τις αρθρώσεις σας.


Μπορείτε να παραγγείλετε το κατάλληλο ψαλίδι κήπου ή ψαλίδι κλαδέματος για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση όποτε θέλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.


ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ: ΔΥΝΑΤΟ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ


Αν κάνετε τακτικές εργασίες κλαδέματος και συντήρησης σε αμπελώνες, φυτώρια δέντρων, οπωρώνες ή δημοτικούς χώρους πρασίνου, το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι κλαδέματος STIHL ASA 65 είναι η σωστή επιλογή. Τα δυνατά επαναφορτιζόμενα μοντέλα μας έχουν μια αυτονομία μπαταρίας έως 8 ωρών και επιτρέπουν κοπή κλαδιών με διάμετρο έως 45 mm, για να κλαδεύετε όσο τραβάει η ψυχή σας. Ιδιαίτερη εκτίμηση αποσπά το έξυπνο εργονομικό σύστημα μεταφοράς, και τα εργαλεία είναι κατάλληλα τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι STIHL ιδανική επιλογή για επαγγελματίες.


ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝΤΡΩΝ


Εκεί που το ψαλίδι κήπου ή το ψαλίδι κλαδέματος φτάνει στα όριά του, μπορείτε να συνεχίσετε με επιτυχία με τα κλαδευτικά πριόνια STIHL. Διαθέτουμε διάφορα κλαδευτικά πριόνια για μια πληθώρα από εργασίες, από το κοντό ξυλοπρίονο για γενικές εφαρμογές στην περιποίηση χώρων πρασίνου και στον κλάδο των οικοδομών, μέχρι πτυσσόμενα πριόνια με δόντια ιαπωνικού τύπου και επαγγελματικά πριόνια για χρήση σε τηλεσκοπικούς σωλήνες – όλα κατασκευασμένα από επιχρωμιωμένο ανθρακοχάλυβα που διατηρεί την αιχμηρότητά του. Ειδικά για τα τελευταία, ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα κλαδιά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα.  Μπορείτε να παραγγείλετε το κλαδευτικό πριόνι, ψαλίδι κήπου ή ψαλίδι κλαδέματος που προτιμάτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.