1.419,00 €
1.205,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Το πιο ελαφρύ αλυσοπρίονο υψηλών επιδόσεων στην κατηγορία κυβισμού 70cm³.

Το STIHL MS 462 C-M είναι ένα πολύ ελαφρύ επαγγελματικό αλυσοπρίονο στην κατηγορία κυβισμού των 70 cm3. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό στην υποστήριξη δασοκομικών εργασιών, αλλά και στην περιποίηση χώρων πρασίνου, στην κηπευτική και στη γεωργία. Η ισχύς των 4,4 kW (6 ΙΔ) είναι ιδανική για ρίψη και αποκλάδωση δέντρων με μεσαίους και μεγάλους κορμούς.

Χάρη στο βελτιστοποιημένο βάρος των εξαρτημάτων του, ζυγίζει μόλις 6,0 kg και είναι εξαιρετικά ευκίνητο. Γνωρίζουμε ότι σε απαιτητικές εργασίες, κάθε γραμμάριο μετρά. Επίσης έχει γρήγορη επιτάχυνση και λειτουργεί σε σταθερές ανώτατες στροφές.

Το αλυσοπρίονο δασοκομίας STIHL MS 462 C-M διαθέτει έναν εντυπωσιακό, δυνατό κινητήρα STIHL 2-MIX και πολύ καλή σχέση ισχύος ανά μονάδα βάρους. Το πλήρως ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα STIHL M-Tronic εξασφαλίζει απλή εκκίνηση και άριστες επιδόσεις υπό όλες τις συνθήκες. Στα υπόλοιπα έξυπνα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου αλυσοπρίονου συγκαταλέγονται:

  • Πώματα δοχείων που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία και επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη συμπλήρωση λαδιού και βενζίνης.
  • Γρήγορη και απλή αλλαγή της αλυσίδας χάρη στα παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας.
  • Κατά τη λειτουργία σε περιβάλλον με πολλή σκόνη, το φίλτρο αέρα HD2 με ακτινική τσιμούχα προστατεύει τον κινητήρα από τη λεπτή σκόνη. Το φίλτρο καθαρίζεται εύκολα, για παράδειγμα με STIHL VarioClean. Ο συνδυασμός του φίλτρου αέρα HD2 και του κυκλώνα αέρα που επίσης αποτελεί βασικό εξοπλισμό του MS 462 σημαίνει ότι θα απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας.
MS 462 C-M

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας45-50 cm
Μήκος λάμας18-20 "
Κυβισμός72,2 cm³
Κυβισμός4,41 cu-in
Ισχύς4,4/6 kW/Hp

Σέρβις και συμβουλές