685,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Δυνατό επαναφορτιζόμενο τηλεσκοπικό κονταροπρίονο

Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 86 – με συνολικό μήκος έως 390 cm – θα σας δώσει την υποστήριξη που χρειάζεστε για την άνετη συντήρηση δέντρων μεσαίου ύψους. Σ’ αυτούς που θα χαρούν τα πλεονεκτήματα του εξαιρετικά εργονομικού σχεδιασμού του σταθερού, ορθογώνιου τηλεσκοπικού σωλήνα συγκαταλέγονται οι επαγγελματίες συντηρητές κήπων και χώρων πρασίνου, οι εξειδικευμένοι χειριστές στη δασοκομία και στις δημοτικές υπηρεσίες, αλλά και ιδιώτες χρήστες. Με τον περιστρεφόμενο μανδύα σύσφιξης μπορείτε να αυξήσετε το μήκος του σωλήνα στα 120 cm. Ο σωλήνας έχει μεγάλη αντοχή σε δυνάμεις συστροφής και κάμψης.

Η αλυσίδα ¼" PM3 επιτρέπει κοπή ξύλου ακριβώς όπως το θέλετε – με ευκολία και ακρίβεια. Χάρη στις υψηλές επιδόσεις κοπής, μπορείτε να κάνετε γρήγορες και καθαρές τομές. Ο κινητήρας EC σε συνδυασμό με μπαταρία από το σύστημα STIHL AP εξασφαλίζει ισχυρή κίνηση με σταθερή απόδοση. Δουλεύει τόσο αθόρυβα που μπορείτε να εργαστείτε και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο, όπως περιοχές κατοικιών.

Η εργονομική λαβή χειρισμού είναι κατάλληλη τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες χρήστες, όπως και ο ενσωματωμένος διακόπτης λειτουργίας με αυτόματη επαναφορά. Η λαβή χειρισμού με αντιολισθητική επένδυση εξασφαλίζει αποδοτική και ασφαλή εργασία κάτω από όλες τις συνθήκες, ακόμα και στη βροχή. Στα υπόλοιπα πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται:

  • Ημι-διαφανές δοχείο λαδιού για γρήγορο ανεφοδιασμό και συνεχή παρακολούθηση της στάθμης, με τάπα που ανοίγει χωρίς εργαλεία
  • Στιβαρός γάντζος για την απομάκρυνση κομμένων κλαδιών από δέντρα με ύψος έως 5 m

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Το χαρακτηριστικό αυτό έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

  • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
  • Κονταροπρίονο μπαταρίας για φροντίδα δέντρων και ξύλου
  • Κλάδεμα και κορυφαία φροντίδα στον επαγγελματικό και ιδιωτικό τομέα
  • Εύκολη ρύθμιση μήκους κατά 120 cm χάρη στον τηλεσκοπικό άξονα
  • Ασφαλής αφαίρεση χαλαρών κλαδιών ύψους έως 5m χάρη στα ανθεκτικά άγκιστρα αποκλάδωσης
  • Γρήγορη επαναπλήρωση του δοχείου λαδιού χάρη στο καπάκι λάδιου χωρίς εργαλεία
  • Εξοπλισμός και λειτουργία

    Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

    HTA 86
    ΓΑΝΤΖΟΣ ΚΛΑΔΙΩΝ
    Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα
    ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ EC
    HLA 56
    ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Μήκος λάμας30 cm
    Μήκος λάμας12 "
    Ονομαστική τάση36 V
    Βάρος4,6 kg 1)
    Βάρος10,1 lbs 2)

    Σέρβις και συμβουλές