879,00 €
791,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό επαναφορτιζόμενο τηλεσκοπικό κονταροπρίονο STIHL.

Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 135 υποστηρίζει επαγγελματίες στην περιποίηση δέντρων και οπωρώνων και εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες στο αποτελεσματικό κλάδεμα δέντρων – συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης νεκρού ξύλου, αλλά και πεσμένων δέντρων και κλαδιών μετά από θύελλα – και στο κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων. Το πιο δυνατό επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο στην γκάμα προϊόντων της STIHL είναι επίσης ιδανικό για επιστάτες, αγρότες και ιδιοκτήτες κήπων και κτημάτων.

Ο εξαιρετικά άκαμπτος τηλεσκοπικός σωλήνας του HTA 135 επιτρέπει γρήγορη ρύθμιση του μήκους και ακριβή στόχευση, εξασφαλίζοντας ακριβή κοπή ακόμα υψηλότερων δέντρων. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας μπορεί να προεκταθεί σε μήκος 405 cm – το συνολικό μήκος του μηχανήματος φτάνει από 285 cm έως 405 cm. Με το κονταροπρίονο της STIHL μπορείτε να κλαδέψετε κορυφές δέντρων σε ύψος μέχρι και 5 m πάνω από το έδαφος. Μπορείτε να εφοδιάσετε το HTA 135 με αλυσίδα 3/8"P ή 1/4"P STIHL που εξασφαλίζουν μέγιστες επιδόσεις κοπής.

Η ελαφριά κεφαλή από μαγνήσιο με τον στιβαρό ενσωματωμένο γάντζο και ο κινητήρας EC υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν αθόρυβη εργασία με αυτό το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο, με ελάχιστες μόνο δονήσεις. Αυτό κάνει τη δουλειά με το επαγγελματικό κονταροπρίονο πολύ ευχάριστη. Το φίλτρο αέρα του ηλεκτροκινητήρα εξασφαλίζει άριστη ψύξη του κινητήρα, καθαρίζεται εύκολα, και εγγυάται τη μακρά διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας. Μαζί με το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 135 παραδίδεται η στιβαρή βάση STIHL για HTA 135 και HLA 135, η οποία προστατεύει το περίβλημα του κινητήρα και τη μπαταρία από επαφή με το έδαφος. Υπάρχει δυνατότητα μεταγενέστερης τοποθέτησης του STIHL Smart Connector 2 A στο περίβλημα του κινητήρα, που μεταδίδει σημαντικά δεδομένα του μηχανήματος στο κινητό τηλέφωνο ή στο tablet σας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Το χαρακτηριστικό αυτό έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Kettenraddecke
Κάλυμμα γραναζιού με δείκτη στάθμης
HTA 135
Επαγγελματικός τηλεσκοπικός άξονας
ΕΛΑΦΡΥ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΑΣΜΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ
ΕΛΑΦΡΥ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΑΣΜΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας30 cm
Μήκος λάμας12 "
Ονομαστική τάση36 V
Βάρος6,8 kg 1)
Βάρος10,8 lbs 2)

Σέρβις και συμβουλές