1.655,00 €
1.399,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρός κορυφαίο μοντέλο 5,0 kW με νέο σχεδιασμό

Ο βενζινοκίνητος αρμοκόφτης STIHL TS 700 με δίσκο κοπής σύνθετης ρητίνης 350 mm – όπως π.χ. ο δίσκος σύνθετης ρητίνης STIHL για την κοπή χάλυβα – είναι ένα πολύ δυνατό μηχάνημα υψηλών επιδόσεων για επαγγελματική χρήση. Με τον ισχυρό κινητήρα STIHL 2-MIX του, ο αρμοκόφτης TS 700 είναι κατάλληλος για εφαρμογές όπου η ποιότητα και το πάχος του υλικού απαιτούν υψηλές επιδόσεις. Καθοδήγηση του αρμοκόφτη είναι δυνατή με το χέρι. Στην περίπτωση αυτή, ο εργονομικός σχεδιασμός της λαβής με την κυκλική λαβή εξασφαλίζει σταθερό κράτημα του μηχανήματος. Για επαγγελματική χρήση στις κατασκευές και στην οδοποιία συνιστούμε τη χρήση του φορείου STIHL FW 20, που επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια στις τομές και διευκολύνει την κοπή σε μεγάλες αποστάσεις.

Η λειτουργία STIHL ElastoStart, σε συνδυασμό με τη βαλβίδα αποσυμπίεσης, επιτρέπει ξεκούραστη εκκίνηση του βενζινοκινητήρα του STIHL TS 700, ενώ το αντιδονητικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας καθώς εργάζεστε.

Η χρήση του συνδέσμου νερού για τη διαβροχή του δίσκου κοπής θα σας βοηθήσει να εργαστείτε αποτελεσματικά. Το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας και ο αντισταθμιστής πίεσης παρατείνουν τα διαστήματα καθαρισμού, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το STIHL TS 700 χωρίς διακοπή για αρκετό χρόνο. Το ημιαυτόματο σύστημα τάνυσης του ιμάντα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ιμάντα και του ρουλεμάν.

TS 700

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ
Βαλβίδα αποσυμπίεσης
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός98,5 cm³
Κυβισμός6,01 cu-in
Ισχύς5/6,8 kW/Hp
Ισχύς6,7 bhp
Βάρος11,7 kg

Σέρβις και συμβουλές