149,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Ιδανικό για εργασίες με ψαλίδι μπορντούρας

Το πολύ ανθεκτικό προστατευτικό παντελόνι STIHL MultiProtect HS για χειριστές ψαλιδιών μπορντούρας σάς υποστηρίζει κατά το κούρεμα φραχτών . Το άνετο εξωτερικό ύφασμα από σύμμικτο βαμβάκι έχει όψη πλυμένου παρόμοιο με τζιν παντελόνι. Ο μεγάλος αριθμός από ελαστικά ένθετα σε μελετημένες θέσεις σάς δίνει όλη την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεστε σε οποιαδήποτε στάση του σώματος. Οι περιοχές των γονάτων και τα στριφώματα είναι αδιάβροχα και σας προστατεύουν όταν εργάζεστε σε βρεγμένα χόρτα. Το παντελόνι διαθέτει προστασία των νεφρών και επομένως είναι επίσης κατάλληλο για κρύες μέρες. Το παντελόνι αυτό διατίθεται σε regular εφαρμογή.

3 πρακτικές προστατευτικές τσέπες κάνουν αυτό το παντελόνι κατάλληλο για όλες τις εργασίες. Επαγγελματίες και απαιτητικοί ιδιώτες χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να ενσωματώσουν προστατευτικά ποδιών για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων STIHL, προστατευτικά ποδιών για χειριστές ψαλιδιών μπορντούρας STIHL ή επιγονατίδες STIHL. Αυτό σημαίνει ότι είστε καλά προστατευμένος κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, είτε εργάζεστε με κοπτικό μηχάνημα, με ψαλίδι μπορντούρας ή στα γόνατά σας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να συνδέσετε ελαστικές τιράντες STIHL FS στις θηλιές του παντελονιού, αν χρειάζεται. Το φερμουάρ στο προστατευτικό παντελόνι STIHL Multiprotect HS για χειριστές ψαλιδιών μπορντούρας επιτρέπει βολικό κόντεμα στα 3/4 του μήκους για ευχάριστο κλίμα, ακόμα και τις ζεστές ημέρες. Τα πίσω ανοίγματα αερισμού, που ανοίγουν με φερμουάρ, εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο εσωτερικό κλίμα.

Αυτό το προστατευτικό παντελόνι για χειριστές ψαλιδιών μπορντούρας πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: 65% πολυεστέρας, 35% βαμβάκι
  • Σύνθεση υλικού φόδρας: 100% πολυεστέρας
  • Διαθέσιμο χρώμα: peat
  • Διαθέσιμα μεγέθη: XS-3XL
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον οδηγό μεγεθών.

 

Το παντελόνι έχει διακριθεί με το βραβείο KWF Innovation Prize.
HS MULTI-PROTECT

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγεθος3XL,L,M,S,XL,XS,XXL
Ελαστική μέση παντελονιούJa
Φερμουάρ αερισμούJa
Θηλιές για τιράντεςJa
Κουμπιά για τιράντεςNein

Σέρβις και συμβουλές