235,00 €
188,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Ελαφρύ σακάκι δασικών εργασιών

Με το ελαφρύ και εξαιρετικά διαπνέον σακάκι δασικών εργασιών STIHL ADVANCE X-Vent είστε καλά προστατευμένος, ακόμα και σε θερινές θερμοκρασίες και εργασία με υψηλό βαθμό σωματικής δραστηριότητας. Αυτό το σακάκι δασικών εργασιών με slim εφαρμογή είναι η ελαφριά εναλλακτική λύση για το δοκιμασμένο σακάκι δασοκόμου STIHL ADVANCE X-SHELL. Οι υδραπωθητικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και η ασημί διαπνέουσα διχτυωτή επένδυση στην πλάτη, στις τσέπες και κάτω από τα χέρια του σακακιού STIHL ADVANCE X-Vent εξασφαλίζουν καλό αερισμό. Με βάρος μόλις 0,45 kg, το σακάκι είναι πολύ ελαφρύ. Οι ώμοι είναι εφοδιασμένοι με προστασία από την τριβή, ενώ η επιφάνεια σε πορτοκαλί χρώμα υψηλής διακριτότητας και οι αντανακλαστικές λεπτομέρειες εξασφαλίζουν υψηλή ορατότητα. Όλες οι τσέπες – δύο στον θώρακα, στην πλάτη, στο μανίκι και στο εσωτερικό – κλείνουν με φερμουάρ και προσφέρουν άφθονο χώρο φύλαξης για επαγγελματίες δασεργάτες. Στην πλάτη υπάρχει ένας μεγάλος, αντανακλαστικός λογότυπος STIHL. Για άριστη άνεση στις δασικές εργασίες, μπορείτε να συνδυάσετε το σακάκι δασικών εργασιών STIHL ADVANCE X-Vent με το παντελόνι STIHL ADVANCE X-Light ή με το παντελόνι STIHL ADVANCE X-Flex.

Το σακάκι STIHL ADVANCE X-Vent πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υλικού: 100% πολυεστέρας
  • Διαθέσιμο χρώμα: δίχρωμο (μαύρο/πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S - XXL
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον πίνακα μεγεθών.

 

Το σακάκι STIHL ADVANCE X-Vent έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
ADVANCE X-VENT Jacket

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΜέγεθοςL,M,S,XL,XXL
Φερμουάρ αερισμούNein
Regular FitNein
Slim FitJa
Αριθμός μπροστινών τσεπών2

Σέρβις και συμβουλές