195,00 €
156,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Στιβαρό παντελόνι αναρρίχησης χωρίς προστασία κοπής

Εργαστείτε άνετα και προστατευμένος με το στιβαρό παντελόνι αναρρίχησης X-Climb χωρίς προστασία από κοψίματα. Διαθέτει προστασία των νεφρών, προστασία από αγκάθια και υγρασία στις κνήμες και αδιάβροχη προστασία στα γόνατα. Οι αντανακλαστικές ζώνες εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα. Αυτό σημαίνει ότι ως αναρριχητής δέντρων, κηπουρός, συντηρητής χώρων πρασίνου ή δασεργάτης, είστε πάντα κατάλληλα εφοδιασμένος όταν η εργασία απαιτεί αναρρίχηση σε δέντρα.

Επίσης, θα είστε άνετα στην εργασία σας πάνω στο δέντρο. Το αντιρρυπαντικού εξωτερικό ύφασμα του παντελονιού είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και ελαστάνη, φροντίζοντας για άνεση στη χρήση. Το υλικό υψηλής ποιότητας αυτού του επαγγελματικού παντελονιού αναρρίχησης έχει καλές ιδιότητες διαπνοής και τα πρόσθετα ανοίγματα αερισμού διαθέτουν φερμουάρ. Στις υπόλοιπες πρακτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνονται οι τσέπες που κλείνουν και οι γάντζοι στους αστραγάλους που χρησιμεύουν για να δεθούν κορδόνια παπουτσιών. Έτσι μπορείτε να συνδέσετε ο παντελόνι απευθείας στα παπούτσια σας, αποτρέποντας την είσοδο υγρασίας όταν εργάζεστε στις λάσπες ή στο χιόνι, για παράδειγμα.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Σύνθεση υλικού εξωτερικού στρώματος: 89% πολυεστέρας, 11% ελαστάνη
  • Σύνθεση υλικού φόδρας: 100% πολυεστέρας
  • Διαθέσιμο χρώμα: πολύχρωμο (peat/μαύρο/ανθρακί/πορτοκαλί)
  • Βάρος σε νούμερο Μ: 0,7 kg
  • Διαθέσιμα μεγέθη: XS-XXL
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον οδηγό μεγεθών.
Bundhose ADVANCE X-CLIMB

Τεχνικές λεπτομέρειες

Θηλιές για τιράντεςJa
Slim FitJa
Regular FitNein
Αριθμός τσεπών πίσω1
Αριθμός τσεπών7

Σέρβις και συμβουλές